Acteur onthult details over de penis van Marvel-held Vision

Acteur onthult details over de penis van Marvel-held Vision

Ja, duidelijk belangrijke informatie uit het Marvel Cinematic Universe.

In Avengers: Age of Ultron uit 2015 komt het Marvel-figuur Vision tot leven. Hij is een samenvoeging van (onder meer) vibranium, J.A.R.V.I.S. en uiteraard de Mind Stone. Hij springt het leven in door de bliksemstraal van Thor. Een mens is hij dus niet.

Er kunnen veel vragen gesteld worden over de nogal mysterieuze Vision van acteur Paul Bettany. Eén daarvan blijkt de vraag te zijn hoe groot de penis van Vision is. Dit werd gevraagd door MTV.

"Nou, het zit zo. Ik heb in Watchmen gezien, waar ze zover gingen," zegt Bettany over de volledige naaktscène in die film, om lachend toe te voegen: "[Die van Vision] is zo groot als Manhattan." Ook laat hij nog even weten welke kleur de penis van Vision heeft: "Hij is paars". Logisch!


In de serie van Disney+ krijgen we overigens geen volledige naaktscène te zien. "Nee, er is geen naakt, maar ik denk dat mensen deze vraag voor zichzelf kunnen beantwoorden of hij wel of niet [een penis heeft]. Vision kan zijn formaat veranderen, dus dat zegt iets," aldus de acteur.

Vision keert vanaf 15 januari 2021 terug in de Disney+ serie WandaVision nadat hij nog doodging in Avengers: Infinity War uit 2018.

NieuwsFilm

meest populair