Geruchten: 'Dune'-acteur wordt Batman en eigen 'Aquaman'-film voor Amber Heard

Geruchten: 'Dune'-acteur wordt Batman en eigen 'Aquaman'-film voor Amber Heard

We hebben weer wat geruchten rond superheldenfilms.

Gisteren waren er nog de geruchten rond een Trans-Jedi in 'Star Wars' en Johhny Depp die graag de Joker wil gaan spelen en vandaag hebben we drie geruchten rond mogelijke nieuwe films gebaseerd op strips van DC Comics. Aan jou de keuze om waarde aan deze geruchten te verbinden, of niet.

Het eerste gerucht komt van de site Geekosity. De niet altijd even betrouwbare website meldt dat Amber Heard een eigen Aquaman spin-off kan krijgen als de rechtszaken waarbij ze betrokken is goed voor haar uitpakken. Mikey Sutton zegt dat "het besproken wordt".

Batman en Batwoman-film
Dezelfde Sutton van Geekosity meldt dat studio Warner Bros. een tweede Batman-film wil maken, namelijk Batman Beyond. Niemand minder dan Dune-acteur Timothee Chalamet zou de hoofdrol moeten spelen.

Daniel Richtman zegt dat er meer DC-films in ontwikkeling zijn. Warner Bros. zou namelijk ook een film willen met Batwoman, en dan wel een andere dan de Batwoman die nu een eigen tv-serie heeft op de zender The CW. Ook nu weer: neem deze geruchten met een flinke korrel zout!

NieuwsFilm

meest populair