Geruchten: Trans-Jedi in 'Star Wars' en Johhny Depp klaar voor Joker-rol

Geruchten: Trans-Jedi in 'Star Wars' en Johhny Depp klaar voor Joker-rol

Weer twee nieuwe geruchten uit Hollywood.

Van het weekend het gerucht dat Deadpool te zien zal zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en gisteren nog het gerucht dat James Cameron een zevende Terminator-film wilt gaan maken. Vandaag weer hebben we weer twee nieuwe geruchten die zeker met een korreltje zout genomen mogen worden.

Als eerste het gerucht dat Johnny Depp staat te popelen om de rol van Joker te gaan spelen in een film van DC Films. Daniel Richtman meldt dat de bij Fantastic Beasts weggestuurde acteur na de rechtszaken in gesprek wil met Warner Bros. over de rol. Depp zou denken dat hij er een Oscar mee zou kunnen winnen.

Trans-Jedi in het Star Wars-universum
Dezelfde Richtman meldt dat Lucasfilm een transseksuele Jedi wil gaan introduceren. "Ik heb gehoord dat Lucasfilm een ​​Trans Jedi wil," aldus de geruchtenmaker. Ondanks dat alles mogelijk zou moeten zijn, lijkt dit toch wel weer een erg voorbarig bericht.

Er is op dit moment nog weinig bekend over de toekomst van de Star Wars-franchise op het witte doek. Uiteraard zouden we ook een Trans Jedi te zien kunnen krijgen in de series op Disney+. De komende jaren zullen uitwijzen of de heer Richtman gelijk heeft.

NieuwsFilm

meest populair