Algemeen

Geruchten: Trans-Jedi in 'Star Wars' en Johhny Depp klaar voor Joker-rol

Weer twee nieuwe geruchten uit Hollywood.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Van het weekend het gerucht dat Deadpool te zien zal zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en gisteren nog het gerucht dat James Cameron een zevende Terminator-film wilt gaan maken. Vandaag weer hebben we weer twee nieuwe geruchten die zeker met een korreltje zout genomen mogen worden.

Als eerste het gerucht dat Johnny Depp staat te popelen om de rol van Joker te gaan spelen in een film van DC Films. Daniel Richtman meldt dat de bij Fantastic Beasts weggestuurde acteur na de rechtszaken in gesprek wil met Warner Bros. over de rol. Depp zou denken dat hij er een Oscar mee zou kunnen winnen.

Trans-Jedi in het Star Wars-universum
Dezelfde Richtman meldt dat Lucasfilm een transseksuele Jedi wil gaan introduceren. "Ik heb gehoord dat Lucasfilm een ​​Trans Jedi wil," aldus de geruchtenmaker. Ondanks dat alles mogelijk zou moeten zijn, lijkt dit toch wel weer een erg voorbarig bericht.

Er is op dit moment nog weinig bekend over de toekomst van de Star Wars-franchise op het witte doek. Uiteraard zouden we ook een Trans Jedi te zien kunnen krijgen in de series op Disney+. De komende jaren zullen uitwijzen of de heer Richtman gelijk heeft.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pascal08

Avatar

Oftewel ermee aantonen dat de midichlorians geen besef hebben wat ze doen en verkeerde piemels en poezen aan verkeerde lichamen plakken.
Is het al niet erg genoeg dat broer en zus elkaar gingen kussen in ESB....

Pronk47

Avatar

Je hebt net een goede Joker en je wil hem weer vervangen! maar volgens klopt hier niks van.

Roeltje

Avatar

Ik zou willen dat we in een wereld leven, waar de toevoeging van een Jedi die toevallig een trans is, geen nieuws is.

Oftewel, een wereld waarin de reden dat deze Jedi een trans is, wat toevoegt aan het verhaal. Helaas leven we in zo'n doorgeslagen woke cultuur dat dit echt heel geforceerd op mij overkomt, maar goed.

Het is nog maar een gerucht gelukkig. Als het gebeurd is het natuurlijk 1 groot spektakel. Begin wel een beetje klaar te zijn met dat hele genderpolitiek.

Master Of Films

Avatar

^
En dan zijn we er nog niet hé. Wie moet dan de/een Trans-Jedi gaan spelen. Scarlett Johansson? Halle Berry? Oh nee die mogen dat soort rollen niet spelen van de SJW "mensjes". Beide actrices behoren tot het Cisgender hokje.

Lucasfilm zou dan TV zender CWoke moeten gaan volgen. In hun Arrowverse...pardon CWokeverse speelt actrice Nicole Maines een transgender superheldin die de namen Nia Nal/Dreamer draagt. In het echt was Nicole Maines vroeger ook een jongentje.

Toch heeft het niet geholpen om de kijkcijfers van CWokeverse op te wekken.
Daar kan Nicole Maines niks aan doen, zij is meer afhankelijk van de scripts. Maar wordt wel "misbruikt" voor marketing om meer brownie points te scoren voor SJW tweets. Maar die doelgroep kijkt niet of is in de minderheid.

Gigan72

Avatar

Een trans jedi... dat wordt een rol voor Brie Larson.

adofmirosch

Avatar

Willen ze nog meer fans weg jagen van Star wars door er geforceerd Transgender personage in toe te voegen? Ik zou er maar geen kritiek op leveren. In Noorwegen staat er inmiddels 1 tot 3 jaar celstraf op het kritiek leveren op een transgender.

Master Of Films

Avatar

Gigan72 "Een trans jedi... dat wordt een rol voor Brie Larson."
Haha Smiley face you're the man Smiley face

adofmirosch "In Noorwegen staat er inmiddels 1 tot 3 jaar celstraf op het kritiek leveren op een transgender."
Geen geintje maar Noorwegen is het meest democratische land ter wereld. Nederland op 11e plaats, België op 33. Bron: Democracy Index van The Economist Intelligence Unit (EIU)

Chris23

Avatar

Chris23 : "hey, `Trans-Jedi in 'Star Wars`?, een Jedi die light side en dark side powers kan of zo iets? ; hmmm , intressant." ; klik!
Disney : "... dat Lucasfilm een transseksuele Jedi wil gaan introduceren...."
Chris23 : "uggghhh"
Introduceer eerst maar `s een goeie Star Wars film.

Trend34

Avatar

Een trans Jedi hoe corrupter kan star wars nog worden. Als het dan toch moet maak er dan ook een trans Alien.

Goku32

Avatar

Hahahahaha een trans jedi

Monojaxx

Avatar

Kicke man! Een trans-Jedi! Die hadden we nog niet. Lijkt me ook wel leuk om een tweeslachtige Sith te zien, die zijn eigen leerling via eigen bevruchting voortbrengt, net als een slak en een regenworm.

Vind trouwens voor de aankomende films Kristen Stewart wel een aanrader. Die lijkt in het eggie ook al op een trans-man.

Master Of Films

Avatar

^
Hoe dan ook de alfabet mensen hebben in hun LGBTQIA gemeenshap eindelijk weer een een extra geslacht erbij. Gepropt in het T-hokjegeest. Namelijk Trans-Jedi. Binnenkort verkrijgbaar op uw paspoort. Smiley face

Monojaxx

Avatar

@MOF

Ik ben bezig om de letter 'A' in dat LGBTIQ alfabet te krijgen en op mijn paspoort. Ik voel me namelijk geen mens, maar een alien. Van Proxima Centauri om precies te zijn. Ik zit dus gevangen in een mensenlichaam en seksueel voel ik mij alleen aangetrokken tot de aardse levensvorm die het meest in de buurt komt van mijn eigenlijke vorm; een vingerplant.

Master Of Films

Avatar

^
Ik vroeg mij al af waarvoor die A nou toch stond. Aan Monojaxx, een levend wezen, heb je nog wat aan. Heil wezens van Proxima Centauri. Smiley face

Ja, weet ik veel. Ik ben van de CIS afdeling, maar de letter C is buitengesloten in de LGBTQIAlfabet gemeenschap. Smiley face Omdat de C botst met de T(heekransjes). Smiley face Daarbij ben ik ook zo enorm Hetero. Dat is Grieks, en het staat voor anders, verschillend, ongelijk en vreemd. *zucht* Ik wou dat ik ook mijn geslacht kon veranderen op mijn paspoort. Als dat had gekund dan stond er Playstation op. Mijn seksualiteit zou Switch moeten zijn, waardoor ik kan trouwen een XBOX (en die familie is groot, dus ruime keuze).

Gigan72

Avatar

Sarah Jessica Parker zou ook prima een trans jedi kunnen zijn.

Monojaxx

Avatar

@ULJ'R/MOF
Glakaka hac jáádàààg hanakka Cis kud! (Ik hou ook van jou ouwe Cis!)

Artificialis

Avatar

Waarom niet direct de hele film met transgenders vullen? De Black Panther aanpak. Gewoon de hele cast uit de doelgroep laten bestaan. Ook nog leuk voor die franchise trouwens. Transgender Panther. En dan met Killmonger die de rest van de beschaving omver wilt werpen om transgenders alle macht te geven. J.K. Rowling in de rol van Ulysses Klaue. Het #CancelCulture publiek kijkt nu al uit naar de scène waarin haar lichaam in een zak Transkanda ingesleurd gaat worden.

chefry1983

Avatar

Depp zou best wel een goede rol als joker kunnen spelen. Maar een keertje een andere schurk zou beter zijn.
Doe eens mat Hatter, die rol heeft hij al gespeeld

Maniacbozzy

Avatar

Maar een jedi cijfert zichzelf volledig weg in dienst van vrede en veiligheid. Een jedi heeft geen issues met zichzelf, en geen belang bij al zijn "aardse" bezigheden.

Een trans sith is dan weer realistischer..

Chris23

Avatar

^ klopt Smiley face volgens de prequels doen ze niet aan sex en zo.

NieuwsFilm

meest populair