Tom Holland denkt hardop in trailer scifi-actiefilm 'Chaos Walking'

Tom Holland denkt hardop in trailer scifi-actiefilm 'Chaos Walking'

En moet Daisy Ridley redden die op zijn planeet crasht.

Met Chaos Walking krijgen we een verfilming te zien van het boek The Knife of Never Letting Go van schrijver Patrick Ness. De scifi-avonturenfilm van regisseur Doug Liman (American Made, Edge of Tomorrow) zou de start van een trilogie kunnen zijn.

Of dat gaat gebeuren valt enigszins te betwijfelen. De film ligt namelijk al een tijdje op de plank en moest gered worden met $15 miljoen kostende reshoots. Dikke plus is de aanwezigheid van de sterren Daisy Ridley en Tom Holland, uiteraard bekend uit respectievelijk de Star Wars-vervolgfilms en de Spider-Man films in het Marvel Cinematic Universe.

De eerste trailer voor Chaos Walking
Hieronder zie je de eerste trailer die eindelijk officieel beschikbaar is gekomen. In de beelden zie je ook acteurs als Mads Mikkelsen, Kurt Sutter, Nick Jonas en Demián Bichir. Vanaf 4 februari draait Chaos Walking in de Nederlandse bioscopen.


Het plot is vrij origineel. In een niet al te verre toekomst ontdekt Todd Hewitt (Tom Holland) het mysterieuze meisje Viola (Daisy Ridley) dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door 'The Noise' - een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn. In deze gevaarlijke wereld wordt Viola's leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen.

Hieronder een reeks nieuwe foto's en posters.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair