Celebrity

Marvel-actrice Zendaya in zeer opvallend pakje op Insta-foto

Spider-Man actrice in een soort visnet-jurk in fotoshoot.

door FilmTotaal om 09:28 in Celebrity
De actrice en celeb Zendaya - voluit Zendaya Maree Stoermer Coleman - kennen de meeste mensen van haar optreden als MJ in de Spider-Man solofilms in het Marvel Cinematic Universe. Maar ze is in nog veel meer producties te zien.

Zo zagen we Zendaya in de succesfilm The Greatest Showman uit 2017 en in de series The OA en uiteraard Euphoria. Maar ze doet meer naast acteren. Ze zingt en is het gezicht van verschillende merken. Via onder meer Instagram deelde ze een aantal mooie zwart-wit foto's.

Zendaya in zeer opvallende jurk
Nou zien we de stijlvolle Zendaya wel vaker in mooie outfit voorbijkomen en dit keer zien we haar in een doorschijnende, soort van visnet-jurk / pakje. De foto is onderdeel van een hele reeks mooie foto's die zijn gemaakt voor het magazine Essence. De foto's zijn gemaakt om Donyale Luna - het eerste zwarte fotomodel - te eren.


Zien hoe de 24 jarige Zendaya eruit ziet in haar stijlvolle outfit? Check de foto en cover van Essence op haar Instagram-pagina.

Op haar IMDb-pagina zien we op dit moment drie films staan. Uiteraard staat daar Spider-Man 3 tussen en de andere twee zijn het drama Malcolm & Marie met John David Washington en Dune van Denis Villeneuve.

NieuwsFilm

meest populair