Mads Mikkelsen weet van niks dat hij Johnny Depp vervangt in 'Fantastic Beasts 3'

Mads Mikkelsen weet van niks dat hij Johnny Depp vervangt in 'Fantastic Beasts 3'

Maar dat wil niet zeggen dat de Deen geen interesse heeft...

En helaas moeten we weer een bericht ontkrachten waar jullie met enthousiasme op reageerden. Acteur Mads Mikkelsen heeft aangegeven dat de berichten onwaar zijn dat hij de ontslagen Johnny Depp gaat opvolgen als Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts 3.

In een gesprek met IGN ontkent Mikkelsen de castingnieuwtjes die afgelopen week de ronde deden en zei dat het voorlopig echt niet meer dan geruchten zijn: "Ik weet momenteel net zoveel als wat jullie in de kranten lezen. Dus helaas, maar dat telefoontje zou zeer welkom zijn".

Hopen dat de studio luistert
Velen geloven dat Mikkelsen de perfecte keuze zou zijn om het personage op zich te nemen. Zijn hoofdrol als de titulaire slechterik in de succesvolle NBC-serie Hannibal (2013-2015) is voor fans voldoende overtuigend bewijs dat hij de boze tovenaar met zelfvertrouwen kan neerzetten.

Zijn verklaring is misschien ook geen regelrechte ontkenning, maar eerder een bekende strategie van 'terughoudend de domme onschuld spelen'. Want als Mikkelsen een serieuze overweging is voor Warner Bros. dan kan deze grote support van het publiek makkelijk doorslaggevend zijn.

NieuwsFilm

meest populair