Daisy Ridley toont weinig interesse in 'Star Wars'-terugkeer: "Einde Rey was perfect"

Daisy Ridley toont weinig interesse in 'Star Wars'-terugkeer: "Einde Rey was perfect"

De serie blijft desalniettemin een groot fan van de franchise.

Staat Daisy Ridley open voor een terugkeer als ruimteheldin Rey in het Star Wars-universum? De Britse actrice lijkt niet erg enthousiast over dat idee. "Ik ben zeer tevreden met het einde van Rey", zegt ze in een nieuw interview met IGN.

Daisy Ridley werd door haar rol als Rey in de nieuwe Star Wars-trilogie in een klap een wereldster. Hoewel fans de nodige kritiek hadden op het afrondende deel The Rise of Skywalker (2019), heeft Ridley alleen maar positieve dingen te zeggen over de manier waarop het verhaal van haar personage is afgerond.

"De schoonheid van de laatste film zit voor mij in het feit dat hij eindigt met zoveel hoop en potentie. Voor mijn gevoel was het einde van Rey perfect", vertelt ze. "Het grote gevecht vond plaats in alle drie de films. Ik vermoed dat ze momenteel vrolijk aan het rondrennen is in het bos".

"Ik ben absoluut, maar dan ook absoluut tevreden over de manier waarop haar verhaal is geëindigd. Ik weet eerlijk gezegd niet wat ze nog meer had kunnen doen wat ze nu niet heeft gedaan", vervolgt Ridley.

Volgens de actrice, die binnenkort in Chaos Walking naast Tom Holland is te zien, bewijst onder meer de succesvolle Disney Plus-serie The Mandalorian dat er nog veel meer personages en plekken te verkennen zijn in het universum.

Ridley: "Er zijn zoveel geweldige personages in dit universum. Ik heb de laatste aflevering gezien en het idee dat er nog zoveel plaatsen zijn die verkend kunnen worden is zo opwindend".

NieuwsFilm

meest populair