Dit is de James Bond van 'Star Wars'-acteur John Boyega

Dit is de James Bond van 'Star Wars'-acteur John Boyega

Boyega ziet het wel zitten om de rol te spelen.

Hoe je ook over de invulling van de rol van James Bond na het vertrek van denkt Daniel Craig, het is toch knap lastig om Star Wars-acteur Star Wars-acteur John Boyega voor te stellen als 007. Hieronder een beetje hulp.

Eerder deze week werd duidelijk dat Boyega er zeker oren naar heeft om 's werelds bekendste geheim agent te gaan spelen vanaf Bond 26. De acteur zei tegenover MTV News het volgende: "Laten we het doen met Steve McQueen als regisseur. We zouden ze iets anders kunnen laten zien. We brengen het dan nog steeds met die verfijning. Weet je, James Bond moet James Bond zijn. Maar we zouden er iets mee kunnen doen."

John Boyega als 007
Via de grafisch ontwerper ApexForm krijgen we een blik op de Britse acteur als James Bond, compleet in smoking en met pistool. Erg goed gedaan. Hoe denk jij over FN-2187 als 007?


Uiteraard is het nog steeds wachten op de release van No Time to Die, de 25e film in de reeks. Op dit moment staat de film gepland voor 2 april 2021. Laten we hopen dat er niet nog meer verschuivingen komen.

NieuwsFilm

meest populair