Algemeen

Dit is de James Bond van 'Star Wars'-acteur John Boyega

Boyega ziet het wel zitten om de rol te spelen.

door Bram de Groot om 17:21 in Algemeen
Hoe je ook over de invulling van de rol van James Bond na het vertrek van denkt Daniel Craig, het is toch knap lastig om Star Wars-acteur Star Wars-acteur John Boyega voor te stellen als 007. Hieronder een beetje hulp.

Eerder deze week werd duidelijk dat Boyega er zeker oren naar heeft om 's werelds bekendste geheim agent te gaan spelen vanaf Bond 26. De acteur zei tegenover MTV News het volgende: "Laten we het doen met Steve McQueen als regisseur. We zouden ze iets anders kunnen laten zien. We brengen het dan nog steeds met die verfijning. Weet je, James Bond moet James Bond zijn. Maar we zouden er iets mee kunnen doen."

John Boyega als 007
Via de grafisch ontwerper ApexForm krijgen we een blik op de Britse acteur als James Bond, compleet in smoking en met pistool. Erg goed gedaan. Hoe denk jij over FN-2187 als 007?


Uiteraard is het nog steeds wachten op de release van No Time to Die, de 25e film in de reeks. Op dit moment staat de film gepland voor 2 april 2021. Laten we hopen dat er niet nog meer verschuivingen komen.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Pff zou wat geforceerd zijn met een zwarte acteur in de hoofdrol. Bovendien zijn mads mikkelsen en tom hardy toch al de vaste stand-ins in hollywood?

23VDV23

Avatar

Ik heb totaal geen probleem met een zwarte Bond, maar Boyega vind ik totaal ongeschikt. Dan Idris Elba en als die als te oud wordt gezien een vergelijkbaar type aub.

kokosnoot

Avatar

Zwarte bond prima maar niet hem. Hij heeft niet de juiste uitstraling voor een bond vind ik.

Gigan72

Avatar

Agent 2187.

Vincent56

Avatar

Ik word schijtziek van die schijnheilige politieke correctheid in de EU,terwijl ze aan de andere kant van de wereld massaal sterven,doe daar iets aan!

Master Of Films

Avatar

Laten we het doen met Steve McQueen als regisseur
Goed idee, dan kan hij met Boyega als 007 een zooitje blanken afronselen. Zie het als een semi reboot van 007 Years a Slave.

Monojaxx

Avatar

Ik heb liever een witte 007, gewoonweg omdat zwart steeds meer de overhand krijgt, onterecht. Want we zijn allemaal mensen. Dus lekker wit laten, hij kan overigens wel het hulpje spelen van 007, of de love interest!

Artificialis

Avatar

De Amerikanen wilde ook graag een James Bond, dus die bedachten Jason Bourne. Op dezelfde manier kunnen zwarte regisseurs en acteurs ook een eigen James Bond bedenken. Noem hem Jaden Bold en probeer er net zo'n groot succes van te maken. Het afpakken van blanke karakters gaat geen succes opleveren.

Gimli II "die negers"
Dit is natuurlijk niet netjes om te zeggen.

DucoZ

Avatar

Die jongen is niet helemaal goed en moet in bescherming genomen worden. Stond als een vrouw te gillen afgelopen zomer, over hoe oneerlijk het leven is en hij als donkere man geen kansen zou krijgen. En na zijn speech geen films meer aangeboden zou krijgen. Hij zit em gewoon zwaar te spacen, blijkt.

23VDV23

Avatar

Even offtopic een genante vraag aangezien ik al jaren een relatief frequente FT-reaguurder ben: sinds de FT layout een aantal jaren geleden veranderd is heb ik geen idee meer hoe ik anderen kan quoten. Heeft iemand daar een handige instructie voor? Smiley face

deregtx

Avatar

Zucht...

Goku32

Avatar

Hahaha doe dat maar niet

Maac

Avatar

Wat velen hier lijken te vergeten is dat je ook zwarte acteurs en actrices kan aannemen zonder daar een politieke agenda voor te hebben.

Het is volgens mij pas een probleem als je wordt afgewezen of wordt aangenomen vanwege je huidskleur. Zo wilde Idris Elba graag Bond spelen, maar niet omdat "het tijd is voor een zwarte Bond". Een zwarte Bond kan alleen succesvol zijn als hij de juiste competenties heeft en huidskleur is er daar niet één van. De blankheid van Bond is irrelevant voor zijn karakter, heel anders dan de rare vergelijkingen die eerder zijn gemaakt met Shaft en Black Panther. Als je dat een goede vergelijking vindt kan ik je niet helpen.

leidenaar

Avatar

Mahershala Ali zou ik een goede zwarte acteur voor de rol vinden. Ook erg goed in True Detective seizoen 3.
Deze John vind ik helemaal niks, voor geen enkele rol.

Monojaxx

Avatar

@Artificiales

Dat rappen ze zelf ook veelvuldig in de hiphop scène ('niggaz', 'nigga'). Betekent gewoon zwart, negra, negro, neger.
Ik vind neger echt niet raar klinken.

Artificialis

Avatar

23VDV23 "Even offtopic een genante vraag aangezien ik al jaren een relatief frequente FT-reaguurder ben: sinds de FT layout een aantal jaren geleden veranderd is heb ik geen idee meer hoe ik anderen kan quoten. Heeft iemand daar een handige instructie voor?"

[ quote= naam ] tekst [ /quote ]
En dan zonder spaties.

Gimli II

Avatar

@Artificialis Dank u wel!

NieuwsFilm

meest populair