Algemeen

Gere jaagt op Karadžić

door FilmTotaal op 02.09.2006 om 15:46 in Algemeen
Acteur Richard Gere gaat een rol spelen in Flak Jacket, een film waarin hij jacht maakt op Radovan Karadžić. Wie de rol van de voormalige Bosnisch-Servische president, die al meer dan elf jaar wordt gezocht door het Joegoslavië-Tribunaal in Den Haag, op zich neemt is niet bekendgemaakt. Opnames voor de film gaan deze maand van start in Kroatië.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jeffie

Avatar

The Fugitive in moderne tijdenO+

DelliPeter

Avatar

jeffie "The Fugitive in moderne tijdenO+"


Alleen dan met een fugitive die schuldig is aan genocideO+

Crveni Luk

Avatar

Richard Gere gaat een rol spelen in een film waarin hij jacht maakt op Radovan Karadzic, nou ik ben benieuwd.... Smiley face

Thiver

Avatar

jeffie "The Fugitive in moderne tijdenO+"

Doet mij ergens aan denken: een paar jaar geleden had je een website met trailers voor niet-bestaande films. En daar had je in de periode dat Milosovic nogal gezocht werd, een trailer van een film met de titel The Fugitive: Being Slobodan Milosovic, waarin je zag hoe deze ex-dictator op allerlei manieren aan de autoriteiten probeerde te ontsnappen. :D

bepgreet

Avatar

jeffie "The Fugitive in moderne tijdenO+"


Ja...het is gewoon een crimineel-wordt-gezocht-film. Alles vanaf de allervroegste agent-boef-film tot aan Miami Vice dus zo ongeveer. En om nou te zeggen dat The fugitive is oude tijden speelt is ook vreemd.

Diedo

Avatar

It wans't me. It was the one armed man?

bosna_me

Avatar

Wel goed dat ze er een film over maken.

Maar in 't echt moet Radovan Karadžiæ ook gepakt worden. Hij heeft duizenden Bosnische moslims om laten komen. Hoe moeilijk is het nou om één man op te pakken? Echt triest. Er zijn zulke harde bewijzen, maar nee, hij mag niet opgepakt worden, hij is immers een 'held' voor die Serviers.

Wat is het nut van het Joegoslavië-Tribunaal nou als ze niet eens de oorlogsmisdadigers op kunnen pakken..

NieuwsFilm

meest populair