Algemeen

Marvel-film 'Black Widow' komt niet uit op Disney+

Het gerucht ging, maar nu horen we dat het echt niet klopt.

door Jim Pedd om 09:41 in Algemeen
Disney denkt erover na om meer films via Premier Access uit te brengen op Disney+. Dat gebeurde al met Mulan, maar het is zeer de vraag welke films op deze manier uitgebracht gaan worden.

We horen nu dat Black Widow in elk geval niet exclusief op Disney+ uitgebracht wordt. Dat terwijl fans even hoop hadden na het bericht dat Wonder Woman 1984 op zowel HBO Max als in de bioscopen uitkomt.

Black Widow niet
Maar volgens bronnen van Deadline geldt het niet voor Black Widow, die nieuwe toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe. De film zal gewoon in de bioscoop uitkomen. Er is gelukkig voor Marvel Studios en Disney nog genoeg tijd om na te denken over een release.

Op dit moment staat de film gepland voor over zes maanden, waarmee men dus nog wel even kan wachten. Voor Marvel-fans brengt 2021 gelukkig wel iets: er zal begin januari begonnen worden met uitzendingen van WandaVision. Die serie duurt ten minste zes afleveringen, waarmee de droogte die ontstaan is in 2020 door het coronavirus, tot een einde komt.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Zal mij niks verbazen als WandaVision nogmaals wordt uitgesteld.

NieuwsFilm

meest populair