De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Princess Switch: Switched Again (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Rohl | Cast: Vanessa Hudgens, Nick Sagar, Lachlan Nieboer, e.a.
Hertogin Margaret moet onverwachts de troon overnemen in Montenaro. Haar kroning, die plaatsvindt tijdens de kerst, verstoort echter haar liefdesleven met Kevin. Haar dubbelgangster Stacy probeert haar te helpen. Maar dan duikt er een derde lookalike op, een feestbeest genaamd Fiona, die hun plannen flink in de war schopt.

Verliefd op Cuba (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, e.a.
Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer ze te horen krijgt dat haar dochter Maartje gaat trouwen met een Cubaan, besluit ze direct een vliegticket naar Havana te boeken om die plannen tegen te houden. Op het eiland hervindt Loes echter haar geloof in de liefde en wordt ze net als haar dochter ook verliefd op Cuba.

Black Friday (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anurag Kashyap | Cast: Kay Kay Menon, Pavan Malhotra, Aditya Srivastav, e.a.
In 1993 werd Bombay opgeschrikt door een reeks bomaanslagen, waarbij veel mensen om het leven kwamen. De autoriteiten zetten alles op alles om de verantwoordelijken aan te houden. Het onderzoek leidt uiteindelijk tot de machtige zakenman Tiger Menon, voor wie de politie drie dagen voor de aanslagen al werd gewaarschuwd.


En verder onder meer...

Korte animatie
Alien Xmas (2020)
If Anything Happens I Love You (2020)

Misdaad
Raman Raghav 2.0 (2016)

Thriller
Te3n (2016)

NieuwsFilm

meest populair