Netflix

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Princess Switch: Switched Again (2020)
Regie: Mike Rohl | Cast: Vanessa Hudgens, Nick Sagar, Lachlan Nieboer, e.a.
Hertogin Margaret moet onverwachts de troon overnemen in Montenaro. Haar kroning, die plaatsvindt tijdens de kerst, verstoort echter haar liefdesleven met Kevin. Haar dubbelgangster Stacy probeert haar te helpen. Maar dan duikt er een derde lookalike op, een feestbeest genaamd Fiona, die hun plannen flink in de war schopt.

Verliefd op Cuba (2019)
Regie: Johan Nijenhuis | Cast: Susan Visser, Abbey Hoes, Jan Kooijman, e.a.
Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer ze te horen krijgt dat haar dochter Maartje gaat trouwen met een Cubaan, besluit ze direct een vliegticket naar Havana te boeken om die plannen tegen te houden. Op het eiland hervindt Loes echter haar geloof in de liefde en wordt ze net als haar dochter ook verliefd op Cuba.

Black Friday (2004)
Regie: Anurag Kashyap | Cast: Kay Kay Menon, Pavan Malhotra, Aditya Srivastav, e.a.
In 1993 werd Bombay opgeschrikt door een reeks bomaanslagen, waarbij veel mensen om het leven kwamen. De autoriteiten zetten alles op alles om de verantwoordelijken aan te houden. Het onderzoek leidt uiteindelijk tot de machtige zakenman Tiger Menon, voor wie de politie drie dagen voor de aanslagen al werd gewaarschuwd.


En verder onder meer...

Korte animatie
Alien Xmas (2020)
If Anything Happens I Love You (2020)

Misdaad
Raman Raghav 2.0 (2016)

Thriller
Te3n (2016)

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Speelde black friday af in de maand December in een winkelcentrum of niet

Dukat

Avatar

Wow, wat een topfilms...!!

Fluffer

Avatar

Echt weer niks dus.

Decepticon

Avatar

Ik wil me nog wel een avondje een keer vergapen aan Susan Visser, wat een bloedmooie vrouw is dat, foei. Maar het is verder inderdaad echt 3x niks.

NieuwsFilm

meest populair