Eerste trailer voor Disney Plus' decemberfilm 'Godmothered'

Eerste trailer voor Disney Plus' decemberfilm 'Godmothered'

Vanaf 4 december op Disney+

De nieuwe Disney+ Original Godmothered komt op 4 december naar de streamingdienst. De eerste trailer is verschenen, bekijk hem hieronder.



De nieuwe komedie met een kerstthema heeft Isla Fisher (Tag) and Jillian Bell (Brittany Runs a Marathon) in de cast. Bekijk hieronder de eerste foto's.

Toverfee
Het verhaal van Godmothered gaat over Eleanor, een jonge en onervaren toverfee-in-opleiding. Ze hoort dat haar gekozen beroep met uitsterven wordt bedreigd en besluit daarom de wereld te laten zien dat mensen nog steeds toverfeeën nodig hebben.

Als Eleanor een zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood vindt, spoort ze haar op en ontdekt dat het meisje, Mackenzie, nu een 40-jarige alleenstaande moeder is die op een nieuwszender in Boston werkt. Nadat ze haar man enkele jaren eerder had verloren, heeft Mackenzie het idee van "Happily Ever After" bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om Mackenzie een geluks-make-over te geven, of ze dat nu leuk vindt of niet.

Ghostbusters
Godmothered wordt geregisseerd door Sharon Maguire, die de laatste twee Bridget Jones-films regisseerde. De producenten van Ghostbusters: Afterlife, waaronder Ivan Reitman, zijn ook betrokken bij de film.

Godmothered is op 4 december te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair