Celebrity

Halle Berry over haar eerste hoogtepunt: "Ik was elf"

De actrice doet een intiem boekje open tegenover haar fans.

door FilmTotaal om 16:42 in Celebrity
Halle Berry was al op jonge leeftijd bezig met haar seksuele ontdekkingstocht. Dat vertelde de Oscarwinnares in een openhartig vraaggesprek met haar fans, die allerlei intieme vragen op haar afvuurden. Zo onthulde Berry onder meer op welke leeftijd ze haar eerste orgasme ervaarde...

Halle Berry heeft samen met haar vriendin Lindsay Flores seksgerelateerde vragen beantwoord van haar volgers op Instagram. De actrice blijkt een open boek en onthulde een hoop intieme details in dat vraaggesprek. "Jullie zijn zo vies", omschreef Berry haar fans nadat de eerste vragen binnenstroomden.

Het eerste onderwerp waar de dames op ingingen was hun eerste orgasme. Hoewel Flores zich vrij weinig van die eerste keer kon herinneren, beantwoordde Berry de vraag alsof het gisteren was. "Ik veroorzaakte het zelf", zei de actrice, die nog erg jong was, erover. "Ik was elf en net zoals veel meisjes mijn seksualiteit aan het ontdekken".

Ook gingen de dames nog in op hun favoriete standjes en de bijzondere locaties waarop ze liefde hebben bedreven. Al met al was het dus een vraaggesprek om behoorlijke rode oortjes van te krijgen.

NieuwsFilm

meest populair