Celebrity

Miley Cyrus bedrijft de liefde met beroemde zangeres in nieuwe video

De zangeres heeft een nieuw nummer uitgebracht, inclusief een clip in haar kenmerkende stijl.

door FilmTotaal om 19:30 in Celebrity
Kersensaus, spinnen en sigaretten... De videoclip voor Miley Cyrus' nieuwe single Prisoner, het langverwachte resultaat van haar samenwerking met Be the One-zangeres Dua Lipa, bevat het allemaal. De video is precies zoals fans van Cyrus gewend zijn: wild en pikant.

Miley Cyrus heeft een nieuw voorproefje uitgebracht van haar aankomende album Plastic Hearts (vanaf 27 november in de winkel). Prisoner is een behoorlijk catchy popplaat. Voor de oplettende luisteraar zal het nummer bekend klinken: Cyrus heeft namelijk een sample gebruikt van Physical van Olivia Newton-John (ja, van Grease) voor Prisoner. Geen ordinair jatwerk dus, maar een bewuste knipoog.

Overigens zal haar nieuwe album volstaan met dit soort knipogen. De zangeres wil met Plastic Hearts namelijk haar muzikale idolen van de jaren tachtig eren. Zo vond ze voor haar eerder uitgebrachte single Midnight Sky inspiratie in Stevie Nicks Seventeen. Verder zullen op het album ook de gouden keeltjes van Billy Idol en Joan Jett te horen zijn.


Wilde videoclip
In de videoclip van Prisoner feesten Cyrus en Dua Lipa er wild op los in een tourbus. De video heeft een beetje een 'spooky' sfeer. De dames lijken ook erg van elkaar te genieten. Daarnaast giet Cyrus zichzelf lekker onder met kersensaus. Goede muziek en een spannende clip... Wat wil je nog meer?

NieuwsFilm

meest populair