Algemeen

Actrice over haar dove superheld Makkari in het Marvel Cinematic Universe

De Eternal Makkari wordt gespeeld door Lauren Ridloff.

door Bram de Groot om 12:54 in Algemeen
In het Marvel Cinematic Universe debuteren in november 2021 dan eindelijk de Eternals. Deze soort van halve goden zijn de bron van de Marvel-superhelden en introduceren heel wat nieuwe gezichten in de franchise. Eén daarvan is Makkari, de rol van actrice Lauren Ridloff.

De doof geboren actrice uit Wonderstruck (2017) en de serie The Walking Dead sprak over haar rol in Eternals met HeyUGuys.


"Ik ben bijzonder blij dat ik de kans krijg om de dovengemeenschap te vertegenwoordigen", zei Ridloff. [i]"Ik ben daar erg enthousiast over, alleen al om die verhaallijn binnen het MCU te brengen. Ik denk dat er genoeg ruimte is voor meer van dat soort verhalen."

Makkari van Lauren Ridloff
Het personage Makkari is in de strips van Marvel Comics niet doof, maar Marvel Studios past regelmatig personages aan om deze meer te verbinden aan het publiek. Ridloff was vol lof over Angelina Jolie, die ook te zien is in de film: "Angie is zowel zacht als sterk. Ik was zo dankbaar dat ze daar voor me was. Ik heb het gevoel dat ze zich heel bewust is van wat onze behoeften als cast zijn - ze denkt altijd met ons mee."

Haar rol zou zomaar heel belangrijk kunnen zijn, aangezien Makkari vaak de avonturen in de strips aftrapt. Eternals staat gepland voor 4 november 2021.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Drdeeen

Avatar

Een dove, getinte, vrouwlijke acteur om geen haat te krijgen van de linkse extremisten

Janoniempje

Avatar

Waarschijnlijk is dat idd de reden

NieuwsFilm

meest populair