Video

Meryl Streep rapt in nummer van 'The Prom'

De film zal volgende maand al te zien zijn op Netflix

door Wouter Drummen om 14:26 in Video
Vorige maand verscheen nog de eerste trailer van The Prom, de nieuwe film van regisseur Ryan Murphy (o.a. bekend van series als Glee en American Horror Story). In de eerste beelden van de muzikale komedie zagen we grote namen voorbij komen zoals James Corden, Nicole Kidman, Keegan Michael-Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington én Meryl Streep. Laatstgenoemde verschijnt nu weer in een clip van de film.

De verfilming van de gelijknamige Broadway-musical werd geschreven en gecomponeerd door het team dat eerder werkte aan de musicaluitvoering van o.a. Aladdin. The Prom is vanaf 11 december te zien op de streaminggigant Netflix en ondertussen staat een nummer uit de film online.

Het gaat om Wear Your Crown, een liedje dat speciaal voor de film werd geschreven en waarin Streep op een bepaald moment zelfs begint te rappen. Beluister het nummer hieronder. Er zijn helaas wel geen beelden bij, daar zullen we nog zo'n drie weken op moeten wachten.Mega-deal
Het is niet de eerste keer dat Murphy samenwerkt met Netflix. In 2018 sloot de regisseur een contract af met de streamingdienst ter waarde van maar liefst 300 miljoen dollar. Hij maakte al eerder de series The Politician, Hollywood en de recente Ratched voor Netflix.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair