Algemeen

'Crawl'-regisseur Alexandre Aja komt met nieuwe horrorfilm

De studio Searchlight Pictures zal zich over het project ontfermen

door Wouter Drummen om 14:53 in Algemeen
Regisseur Alexandre Aja wist vorig jaar nog hoge ogen te gooien met Crawl. Quentin Tarantino noemde het zelfs zijn favoriete film van 2019. Aja nu weer getekend voor een nieuwe horrorfilm, genaamd Elijah.

Het verhaal gaat over een jongetje dat een onbekende en mysterieuze man bij hem thuis uitnodigt. Het jongetje is er namelijk van overtuigt dat de vreemdeling zijn zieke moeder kan helpen, maar na meerdere onrustwekkende gebeurtenissen, begint het jongetje te twijfelen aan de man, die niet is wie hij beweert te zijn...

Crew
Elijah is gebaseerd op een origineel idee van The Last Witch Hunter-scenarist Cory Goodman en het script is in handen van Grégory Levasseur. Hij werkte al eerder samen met Aja aan de horror-films Haute Tension, The Hills Have Eyes en Mirrors.

Het leek er een tijdje op dat Aja dit project aan zich voorbij moest laten gaan, aangezien hij een serie zou gaan maken voor Quibi, maar na amper zeven maanden na de lancering wordt de stekker al uit de streamingdienst getrokken. Aja heeft nu dus weer genoeg vrij tijd op zijn handen om aan de slag te gaan met Elijah.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair