Celebrity

Pijnlijke beelden: Regisseur vergeet microfoon en kraakt beroemde acteur af tijdens Zoom-auditie

Deze opvallende video van acteur Lukas Gage (Euphoria) zegt veel over de sfeer in Hollywood...

door FilmTotaal om 15:21 in Celebrity
Auditie doen via Zoom kan soms behoorlijk ongemakkelijk zijn. Dat ondervond acteur Lukas Gage, bekend van onder meer de hitseries Euphoria en Love, Victor, onlangs aan den lijve. Gage heeft een filmpje gedeeld waarin een regisseur niet doorheeft dat zijn microfoon nog aanstaat en gemene opmerkingen begint te maken.


Het kan er soms hard en vervelend aan toegaan in Hollywood. Opkomend Hollywoodster Lukas Gage (25) deed onlangs auditie voor een onbekend project. Vanwege de coronacrisis vond die auditie via het inmiddels bij iedereen bekende videobelplatform Zoom plaats. En dat niet iedereen even handig is met die techniek, bewees de regisseur wel voor wie Gage auditie deed.

De desbetreffende regisseur, wiens identiteit (nog) niet bekend is, was namelijk zijn microfoon vergeten uit te zetten en begon toen het appartement van Gage af te zeiken. "Deze arme mensen leven in deze kleine appartementjes... Als ik zo kijk, zie ik een achtergrond en heeft een tv", begon de regisseur tegen een assistent.

Het duurde niet lang voor Gage ingreep. "Ja, ik weet dat het een vreselijk appartement is. Daarom moet je me ook deze klus geven zodat ik me een betere plek kan veroorloven", reageerde de acteur, die vervolgens vroeg of hij kon beginnen.


Tegenactie
De regisseur reageerde natuurlijk - weliswaar na een lange, ongemakkelijke stilte - zeer beschaamd op zijn blunder en bood zijn excuses aan. Maar Gage heeft de rol waarschijnlijk niet gekregen en besloot de beelden alsnog te delen op het internet. Het leverde hem veel steun en bijval op.

En hoewel de naam van desbetreffende regisseur dus onbekend is, bestaat er onder collega's van Gage wel een vermoeden van wie de Britse stem is. "Als hij is wie ik denk dat hij is, dan is het ook nog eens een echte smeerlap", reageerde iemand ook.

NieuwsFilm

meest populair