Celebrity

Ben Affleck kan niet van bloedmooie vriendin Ana de Armas afblijven (foto's)

De twee smoorverliefde sterren kunnen hun lusten nauwelijks bedwingen.

door FilmTotaal om 13:12 in Celebrity
Ben Affleck en zijn vriendin Ana de Armas zijn terug op de locatie waar hun liefde ooit ontstond: de set van de aankomende erotische thriller Deep Water. En die plek laat duidelijk weer de nodige gevoelens opbloeien, want de twee sterren kunnen nauwelijks van elkaar afblijven.

Ben Affleck (48) en Ana De Armas (32) zijn momenteel bezig met aanvullende opnames voor Deep Water, waarin ze een gehuwd koppel met problemen spelen. Tijdens een vrije dag genoten de twee behoorlijk van elkaar, zo is te zien op nieuwe foto's die van het stel genomen zijn in New Orleans.

Op de foto's zoent Affleck zijn vriendin terwijl ze op de rand van een balkon zit. Het levert zeer romantische kiekjes op.

De opnames van Deep Water begonnen in november volgend jaar. Op de set van die film vlogen de vonken tussen Affleck en De Armas dus over. In maart van dit jaar maakten de twee bekend een relatie te hebben.

Hoewel het alweer even geleden was dat de twee samen waren gespot, weten we dankzij deze nieuwe foto's dus dat Affleck en De Armas nog steeds smoorverliefd op elkaar zijn.

NieuwsFilm

meest populair