Algemeen

Joaquin Phoenix (Joker) mogelijk in horrorfilm

'Beau Is Afraid' wordt een surrealistische horrorfilm over een extreem angstige man.

door Jan-Peter Rook om 17:40 in Algemeen
Joaquin Phoenix, die dit jaar een welverdiende Oscar won vanwege zijn briljante rol in de superschurkenfilm Joker (2019), is in onderhandeling voor de hoofdrol in Beau Is Afraid, de nieuwste film van regisseur Ari Aster (Hereditary, Midsommar).

Het gaat om een surrealistische horrorfilm waarin Phoenix een extreem angstige man genaamd Beau moet gaan spelen. Hij heeft een uitermate beladen verstandhouding met zijn zelfingenomen moeder, wat te maken heeft met de afwezigheid van zijn vader die hij nog nooit ontmoet heeft.

Bovennatuurlijke bedreigingen
Beau komt er op een gegeven moment achter dat zijn moeder onder mysterieuze omstandigheden is overleden en hij doet vervolgens een alarmerende ontdekking over z'n eigen verleden. Vanaf dat moment begint er voor hem een reis waarbij hij te maken krijgt met tal van bovennatuurlijke bedreigingen.

Aster zal de film niet alleen regisseren, maar schrijft daarnaast ook het scenario en treedt op als producent. Beau Is Afraid heeft op dit moment nog geen releasedatum.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Hoewel ik Midsommer iets minder vond dan de geweldige Hereditary, heeft die man al twee vette horrorfilms gemaakt!
Zal cool zijn als Joaquin Phoenix samenwerkt met Ari Aster. Ik kijk er al naar uit!

Maac

Avatar

Klinkt goed, al hoop ik in het belang van variatie niet dat Phoenix' performance teveel gemeen zal hebben met de rol van Joker.
Na het fantastische Midsommar is het volgende project van Aster alleen maar iets om met enthousiasme naar uit te kijken.

NieuwsFilm

meest populair