Algemeen

Marvel op zoek naar opvallend familielid voor 'Spider-Man 3'

Mogelijk onthult de derde film het een en ander over de achtergrond van dit populaire personage.

door Jeffrey Kouters om 14:29 in Algemeen
Peter Parker (Tom Holland) is op de vlucht in Spider-Man 3, nadat hij aan het einde van de vorige film door Mysterio (Jake Gyllenhaal) werd geframed als koelbloedige moordenaar. Zoekt hij onder meer een schuiladres bij een familielid van zijn beste vriend Ned Leeds (Jacob Batalon)?

Marvel en Sony zijn op zoek naar een Filipijnse actrice in de leeftijdscategorie 50 tot 80 jaar voor een bijrol in de derde Spider-Man-film. Dat meldt The Direct. Bronnen van die site zeggen dat het om een familielid van Ned Leeds gaat. Acteur Jacob Batalon is immers half-Filipijns. Kijkend naar de gevraagde leeftijd, gaat het vermoedelijk om Neds oma.

Als we The Direct mogen geloven, vertelt Spider-Man 3 dus meer over de achtergrond van de man in de bureaustoel. Het is alleen nog niet duidelijk welke rol Neds familielid precies in de film zal spelen.

Sommige fans denken zelfs dat de aanwezigheid van dit personage weleens zou kunnen betekenen dat Ned het loodje legt in de film, maar dat lijkt voor nu wat vergezocht.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Tussen 50 en 80...? Ja, dat komt mooi uit, dan maaien we elkaar tenminste niet het gras voor de voeten weg want ik zoek zelf nog een Filipijnse tussen 16 en 46.

NieuwsFilm

meest populair