Wanneer kan je 'Deadpool 3' ongeveer in de bioscoop verwachten?

Wanneer kan je 'Deadpool 3' ongeveer in de bioscoop verwachten?

Maak je maar op voor een lange wachttijd.

Ryan Reynolds mag eindelijk aan de slag met zijn derde Deadpool-film. Die maakt straks onderdeel uit van het Marvel Cinematic Universe. Lang waren er geen ontwikkelingen rond de productie, behalve een gefrustreerde bedenker (Rob Liefeld) die zijn zorgen uitte.

Die zorgen bleken onterecht, want Marvel Studios heeft nu schrijvers aan het werk gezet om samen met Reynolds aan de film te werken. Maar we weten nog niet wanneer de film gepland staat. En het lijkt erop dat deze nog wel even op zich laat wachten.

Ryan Reynolds is druk
Reynolds is namelijk enorm druk. De acteur is nu bezig met de promotie voor Free Guy en werkt samen met Shawn Levy aan een nieuwe film rond tijdreizen. Daarnaast zal hij binnenkort moeten beginnen met de promotie voor Red Notice en lijkt Reynolds een rol te krijgen in het vervolg op Hobbs & Shaw.

Daarnaast heeft Reynolds nog getekend voor meerdere romkoms. Dat betekent dat hij het dus echt ontzettend druk heeft de komende tijd. Daar komt bij dat het releaseschema van Marvel Studios de komende tijd ook nog redelijk vol zit.

Zo bezien lijkt de kans klein dat we Deadpool 3 voor 2023 te zien krijgen. De kans is dus groot dat je nog een kleine 2 of 2,5 jaar moet wachten.

NieuwsFilm

meest populair