Video

Dakota Johnson (Fifty Shades) en Oscar-winnaar Casey Affleck in schitterende trailer 'Our Friend'

Naar een hartverwarmend, waargebeurd verhaal.

door Jan-Peter Rook om 09:02 in Video
In het waargebeurde drama Our Friend krijgt een vrouw (Dakota Johnson) te horen dat ze nog maar zes maanden te leven heeft, waarna haar leven met haar man (Casey Affleck) volledig op z'n kop komt te staan. Bekijk hieronder de prachtige trailer.


Matthew Teague (Affleck) is gelukkig getrouwd met de 34-jarige Nicole (Johnson). Als zij op een dag te horen krijgt dat ze nog maar zes maanden te leven heeft, stort hun wereld volledig in. Ze durven het slechte nieuws niet te vertellen aan hun twee dochtertjes.

Onverwachte steun
Matthew en Nicole krijgen onverwacht steun van hun beste vriend Dane, gespeeld door Jason Segel, die aanbiedt om een paar weken als buddy bij het gezin te komen wonen. De weken worden echter al snel maanden...

De film is gebaseerd op het Esquire-artikel The Friend: Love Is Not a Big Enough Word, dat de echte Matthew Teague in 2015 schreef. De regie staat op naam van Gabriela Cowperthwaite en de rest van de cast bestaat uit Gwendoline Christie, Cherry Jones, Marielle Scott en Ahna O'Reilly.

Our Friend draait vanaf 21 januari 2021 in de States. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Stormborn

Avatar

Wow deze film lijkt mij echt een super gaaf! Zo mooi en zielig ook wel denk ik! Super goede acteurs ook!!! Het verhaal is ook zo prachtig!! Ik kijk ernaar uit!????

NieuwsFilm

meest populair