Algemeen

Vertrokken regisseur 'Doctor Strange' superblij met zijn opvolger

Scott Derrickson is blij met opvolger Sam Raimi.

door Bram de Groot om 15:30 in Algemeen
Begin 2020 werd bekend dat Scott Derrickson was vertrokken bij het vervolg op Doctor Strange (2016) die hij wel regisseerde. Nu een klein jaar later is Derrickson dolblij met de situatie.

"Ik ben geen bron meer voor het MCU," schreef Derrickson in de onderstaande Tweet. "Ik ben gewoon een uitvoerend producent op afstand bij het Doctor Strange-vervolg van (de geweldige) Sam Raimi. Een keuze die ik heb gemaakt en waar ik heel blij mee ben."


Sam Raimi: goede keuze!
Met Raimi heeft Marvel Studios de regisseur aan boord gehaald die eerder drie Spider-Man films maakte die zich buiten het Marvel Cinematic Universe afspelen, en mogelijk wel onderdeel worden van het aanstormende Multiversum. Dit kan uiteraard tot herkenbare situatie leiden.

De Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness stond lange tijd gepland voor 5 november 2021 en staat nu voor eind maart 2022. De opnames zijn recent gestart in de buurt van Londen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

deregtx

Avatar

Ja Sam Raimi is de beste keuze. Hij heeft ook de beste Spiderman films gemaakt.

Decepticon

Avatar

Hoewel Sam Raimi een hele goede vervanger is, had ik toch graag Scott Derrickson als regisseur willen blijven zien voor het tweede deel.

NieuwsFilm

meest populair