Is dit de toekomst? The(Any)Thing lanceert 500 privé minibioscopen

Is dit de toekomst? The(Any)Thing lanceert 500 privé minibioscopen

Met je vrienden en familie naar de privébioscoop?

Mocht je net als ons de bioscoop enorm missen, dan heeft The(Any)Thing misschien wel goed nieuws voor je. Het opent namelijk binnen de komende vijf jaar maar liefst 500 minibioscopen in Europa. Ook in Nederland komen er deze conceptlocaties.

Het gaat om zalen waar je met twee, vijf en zeven personen plaats kan nemen. Volgens het bedrijf kan je daar met je vriend of vriendin, met je familie of vrienden genieten van een gave film. Volgens het bedrijf The(Any)Thing gaat het over zalen met "de nieuwste projectie- en geluidstechnologie".

Iedereen wegblazen
The(Any)Thing zegt dat zij er alles aan zullen doen om "mensen van hun sokken" te blazen. Het gaat om kleine privébioscopen, "voorzien van alle luxe en gemakken". Het bedrijf werkt voor de kleine zalen samen met diverse bedrijven om een goed filmaanbod te hebben.

Bekijk de afbeelding
Onder meer Warner Bros., Dutch Filmworks, Independent Film en Cinéart hebben al hun medewerking toegezegd. Dat betekent dat er dus voor de liefhebber meer dan genoeg is om van te genieten. Het idee is ook dat je ter plekke kan beslissen welke film je wil zien, dus je bent niet gebonden aan een vast aanbod.

NieuwsFilm

meest populair