Irritatie over discussie zwarte James Bond

No Time to Die-ster Lashana Lynch vindt het niet iets om te vieren.

Wat maakt het uit of we een zwarte James Bond krijgen? Voor sommige mensen veel, aangezien zij het een goede ontwikkeling zouden vinden in het licht van de huidige maatschappelijke discussie. Anderen zien liever een authentieke witte 007. Weer anderen boeit het maar weinig: gewoon een goede acteur?

No Time to Die-ster Lashana Lynch (Captain Marvel) vindt het maar een nare discussie worden. Ze vindt het namelijk helemaal geen feest dat door de complete wereld gevierd zou moeten worden. Tegenover GQ zei ze het volgende:


Het feit dat je het moet vieren, alsof het New Age is, alsof zwarte mensen net op de planeet zijn aangekomen... Dat irriteert me aan het idee dat Idris Elba 'de zwarte bond' is... Voor mijn gemeenschap zijn dat echt grote dingen, maar voor de rest van de wereld, ik wil dat je er niets om geeft."

Eerste zwarte en vrouwelijke 007
Recent werd bevestigd dat Lynch een eerste zwarte en vrouwelijke Bond speelt in No Time to Die. Het is nog onbekend of ze ook terugkeert voor Bond 26 en dan mogelijk als hoofd-007. No Time to Die staat gepland voor 2 april 2021.



NieuwsFilm

meest populair