Netflix

3 nieuwe Netflix-films die binnenkort te streamen zijn

Deze Netflix Original Films zijn waarschijnlijk wel de moeite waard.

door Bram de Groot om 18:27 in Netflix
Netflix gooit ieder week wel een aantal nieuwe films online, met daartussen ook films die Netflix zelf heeft gemaakt of waarvan de dienst de distributierechten in handen hebben. Hieronder drie Netflix Originals Films die snel online komen. Naar welke kijk jij uit?

Mank (4 december)

Regie: David Fincher | Hoofdrollen: Gary Oldman, Amanda Seyfried, Lily Collins, Charles Dance, Tom Burke, Arliss Howard, Tuppence Middleton

Deze Oscarkandidaat van David Fincher en met vooral Gary Oldman laat het Hollywood in de jaren 1930 zien door de ogen en met de gevatheid van de alcoholistische scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz terwijl hij 'Citizen Kane' voltooit. Op dit moment ook in de bioscoop!



Ma Rainey's Black Bottom (18 december)

Regie: George C. Wolfe | Hoofdrollen: Chadwick Boseman, Viola Davis, Jeremy Shamos, Colman Domingo, Glynn Turman

De spanningen lopen op als de baanbrekende 'moeder van de blues' en haar band in 1927 samenkomen in een studio in Chicago. Bewerking van het toneelstuk van August Wilson. In deze muzikale biopic zien we voor de allerlaatste keer de dit jaar overleden Chadwick Boseman.



The Midnight Sky (23 december)

Regie: George Clooney | Hoofdrollen: George Clooney, Felicity Jones, Kyle Chandler, David Oyelowo, Demián Bichir, Miriam Shor

Van en met George Clooney en ook met namen als Felicity Jones, Kyle Chandler en David Oyelowo zien we in deze film hoe een eenzame wetenschapper op de Noordpool probeert astronauten te waarschuwen die terugkeren tijdens een mysterieuze wereldwijde ramp.



1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Ma Rainey's Black Bottom


Die titel kan ook anders geïnterpreteerd worden dan waarschijnlijk de bedoeling is.

NieuwsFilm

meest populair