Video

Virale filmpjes van enorme rat in New York blijken opnames voor een film

Todd Strauss-Schulson weet indruk te maken met 'Rat'

door Wouter Drummen om 13:17 in Video
De afgelopen weken gingen meerdere filmpjes viraal van een mens verkleed als een rat. Dit gebeurde in New York, waar de gigantische rat de metro nam, door de stad liep of een groot stuk pizza met zich meesleurde. Nu blijft het dat het gaat om een kortfilm.

Rat is een kortfilm van Todd Strauss-Schulson (o.a. bekend van A Very Harold & Kumar Christmas en Isn't It Romantic). Hiervoor sloeg hij de handen in elkaar met de performancekunstenaar Jonothon Lyons, die de hoofdrol van Buddy the Rat speelt.

Idee
Schulson liet zich uit over zijn film: ''We wilden iets vreemds, liefs en melancholisch maken dat paste bij onze stemming en dat de surreële energie van de stad in lockdown weergaf''. De mooie korte film is hieronder te bekijken. Michael Keaton en Mark Ruffalo waren eveneens onder de indruk van Rat en deelden het filmpje ook op sociale media.Regisseur Schulson zit niet bepaald stil. Zo gaat hij binnenkort aan de slag met de komedie Silent Retreat. Daarna zal hij daarna meteen beginnen aan de zombie film New York Will Eat You Alive, waarvoor Colin Firth recentelijk nog de hoofdrol van wist te bemachtigen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

AlanSmithee

Avatar

Zo bekend dat we zijn naam uit de kop moesten laten omdat anders niemand wist wie het was en niemand had geklikt

Goku32

Avatar

Wtf is dit

Civilian Supreme

Avatar

Je hebt van die kunstenaars die de meest ludieke kunstwerken verzinnen en ze aan iedereen proberen op te dringen van hè! Kijk mij eens artsy zijn.
Datzelfde gevoel krijg ik ook altijd bij korte films.

NieuwsFilm

meest populair