Celebrity

Waarom zweeft er een enorme ballon van Dwayne 'The Rock' Johnson door New York?

De ballon representeert een van de bekendste looks van de beroemdheid.

door FilmTotaal om 13:47 in Celebrity
Thanksgiving is niet alleen de dag waarop de Amerikanen hun dank uitspreken voor allerlei goede dingen; het is ook de dag waarop er vele enorme ballonnen door de straten van New York City vliegen. En dit jaar zat daar wel een heel opvallende ballon tussen, namelijk eentje van niemand minder dan Dwayne 'The Rock' Johnson.

Ieder jaar vindt de beroemde Macy's Thanksgiving Day Parade plaats in New York. In deze show, die wordt uitgezonden door NBC, zijn niet alleen veel optredens te zien, maar ook megaballonnen van allerlei populaire personen en figuren. Zo zweefden Pikachu en Sonic bijvoorbeeld de afgelopen jaren langs de wolkenkrabbers.

Dit jaar zat er dus ook een ballon van Dwayne Johnson tussen... of eigenlijk een ballon van de jongere The Rock, inclusief zijn iconische heuptasje en zwarte turtleneck uit die tijd.

Er was natuurlijk niet voor niets gekozen voor uitgerekend deze look: NBC heeft de Macy's Thanksgiving Day slim aangegrepen om de aankomende komedieserie Young Rock over de jongere jaren van Johnson te promoten, die op dezelfde zender zal worden uitgezonden.
NieuwsFilm

meest populair