Video

Netflix onthult trailer voor potentiële megahit 'The Prom'

Deze Netflix-film zou zomaar hoge ogen kunnen gooien.

door Bram de Groot om 12:52 in Video
De afgelopen weken zagen we al de teaser trailer en hoorden we Oscarwinnares Meryl Streep rappen in een nummer voor de Netflix-film The Prom. Deze film van regisseur Ryan Murphy, bekend van onder meer Glee en American Horror Story, zou zomaar een flinke megahit voor de streamingdienst kunnen worden.

Hieronder zie je nu ook de volledige trailer voor de musicalfilm waarin je naast Streep ook acteurs ziet als Nicole Kidman, James Corden, Keegan Michael-Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington en Kevin Chamberlin. Het betreft een verfilming van de gelijknamige musical die in 2016 verscheen en op 2018 debuteerde op Broadway.


Vanaf 11 december op Netflix
In The Prom ontmoeten we Dee Dee Allen en Barry Glickman die toneelsterren in New York City zijn. Hun nieuwe Broadway-show is echter een grote flop en duwt hun carrière in een slop. Ondertussen ervaart middelbare scholier Emma Nolan een heel ander soort verdriet: ondanks de steun van de directeur van de middelbare school heeft het hoofd van de PTA haar verboden om het bal bij te wonen met haar vriendin Alyssa.

Dee Dee en Barry besluiten om Emma's hachelijke situatie te gebruiken om hun publieke imago nieuw leven in te blazen. Samen met de twee andere oud-sterren Angie en Trent komen ze er echter achter dat hun egocentrische lifestyle een averechts effect heeft. Ze besluiten voor Emma de avond te regelen waarop ze kan vieren wie ze echt is.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Megahit en dit soort films gaan voor mij niet samen.

aspers

Avatar

Nou, ben in elk geval enthousiaster dan na het zien van de Cats trailer. Dus dat is een +.

NieuwsFilm

meest populair