Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Aquaman (2018)
Regie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a.
Arthur Curry is de erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk Atlantis en moet een oorlog zien te voorkomen tussen de wereld onder water en de bevolking aan het vasteland. Daarvoor zal hij uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de Zeven Zeeën.

Bumblebee (2018)
Regie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a.
Cybertron is gevallen. Optimus Prime stuurt Bumblebee om de aarde te verdedigen. Jaren later ontdekt Charlie, een tiener die haar plek op de wereld zoekt, de zwaargehavende robot vermomd als kever op een autokerkhof. Ze besluit de auto op te knappen en ontdekt zo dat de kever eigenlijk een robot is. De twee raken bevriend en strijden samen tegen het kwaad.

The Trial of the Chicago 7 (2020)
Regie: Aaron Sorkin | Cast: Mark Rylance, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen, e.a.
In 1968, tijdens de nationale bijeenkomst van de Democratische Partij in Chicago, breken er gewelddadige betogingen uit tegen de Vietnamoorlog en het beleid van president Nixon. Een jaar later laat Nixon een groep betogers vervolgen. Het proces tegen de Zeven van Chicago, dat op de voet gevolgd wordt door de media, wordt echter een grote schijnvertoning.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

De eerste twee niet uit kunnen kijken zo slecht. Chicago 7 vond ik een goeie film

deregtx

Avatar

Staan er lang op volgens mij...

Janoniempje

Avatar

Ik snap niet waarom aquaman zo populair is geworden. Ik vond hem verschrikkelijk. De acteurs waren vooral heel slecht, ook Jason Momoa. Al zijn velen het hier niet mee eens.
Bumblebee! Fantastische naam. Altijd al gevonden.

NieuwsFilm

meest populair