Algemeen

'Lord of the Rings'-acteur moest van deze scène een traantje laten

Acteur Sean Astin is behoorlijk gevoelig.

door Jim Pedd om 06:36 in Algemeen
Acteur Sean Astin moet nog altijd huilen van een bepaalde scène in de Lord of the Rings-films. Hij sprak met ReelBlend, een podcast, en vertelde over zijn rol als Samwise Gamgee.

"De laatste scène die we opnamen, maakt altijd dat ik moet huilen. Dat is het moment waarop Aragorn zich naar ons omdraait en zegt: 'Oh, my friends, you bow to no one'. Dat was het laatste shot van de vier Hobbits. Mijn laatste shot. Voor de film moest nog meer opgenomen worden, maar wij stonden voor een green screen of een blue screen, of wat het ook is, en we moesten het doen. En de camera kwam dichterbij ons en we keken allemaal een beetje schaapachtig rond van: 'Oh, buigen zij voor ons'?"

Laatste moment
De scène werd opgenomen op een bepaald niet epische locatie. "Iedereen telde af in de laatste drie maanden. En ik denk dat ze dit moment bewust bewaard hadden voor het laatst. We bevonden ons middenin een groot magazijn aan Stone Street, waar de studio zich bevond," ging Astin verder.

"Het is een verlaten verffabriek. Het was een oude verffabriek, waar elke keer als de wind waaide, de ramen klapperden en zo," omschreef hij. Waarmee hij weer een mooie herinnering aan de opnames deelde.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair