Celebrity

Bella Thorne in weinig onschuldige bikini op Insta-foto

De ooit zo onschuldige Bella Thorne gooit alle remmen los.

door FilmTotaal om 11:07 in Celebrity
Het imago van Bella Thorne was de laatste jaren al flink aan het veranderen, maar sinds ongeveer een jaar is er weinig meer over van de CeCe Jones uit Shake It Up (2010 - 2013) van de Disney Channel. Haar Instagram wordt namelijk met de dag minder onschuldig.

De nog slechts 23 jarige Bella zoekt de grenzen de afgelopen jaren flink op. Zo werd ze met uitdagende foto's en video's zowat het gezicht van de website Only Fans die alles behalve onschuldige content achter een login heeft staan. Gelukkig voor haar fans blijft ze ook acteren, dit jaar in onder meer Netflix' The Babysitter: Killer Queen, de misdaadfilm Infamous en de thriller Girl.

Alle remmen los!
Voor een van haar nieuwe nummers - Ja, Bella zingt namelijk ook - heeft ze een toch weer zeer uitdagende videoclip opgenomen en die promoot ze nu met de #SFB. De complete clip lijkt op 4 december het daglicht te gaan zien. Bella zelf heeft weer de meest onthullende kleding aan.


Zien hoe de 23 jarige Bella Thorne eruit ziet in haar nieuwe clip? Check dan hier een tweetal foto's en hier een video, uiteraard op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair