Celebrity

Familie steenrijke Jennifer Lawrence schooit om donaties na allesverwoestende brand

Dit terwijl de actrice tientallen miljoenen op haar bankrekening heeft staan.

door FilmTotaal om 13:55 in Celebrity
Vreselijk nieuws voor de familie van Jennifer Lawrence. Dit weekend is een hevige brand uitgebroken in de boerderij van Lawrences broer Blaine in Simpsonville, Kentucky, die ook werd gebruikt als locatie voor kinderzomerkampen.

Blaine Lawrence zag vrijdagavond zijn boerderij volledig in vlammen opgaan. De familie gebruikte die locatie, genaamd Camp Hi-Ho, voor allerlei activiteiten, waaronder het organiseren van zomerkampen voor kinderen uit de omgeving. Ook bevatte de boerderij woon- en werkgedeeltes.

Daar is door de brand niets meer van over, evenals van de aangrenzende paardenstallen en -bak, klimwand en een informatiecentrum.

Het verlies voor de familie van J-Law is dan ook groot. "Het doet ons zeer om dit nieuws te moeten bevestigen", schrijft Camp Hi-Ho op Facebook. "We zijn zeer dankbaar dat er geen mensen en dieren gewond zijn geraakt, maar hebben alsnog veel verdriet van het feit dat vele jaren aan werk en herinneringen verloren zijn gegaan".

In een e-mail aan de ouders van de kinderen vraagt Blaine tevens om donaties om de locatie weer gereed te krijgen voor aankomende zomer. Waarom zijn bekende en steenrijke zus niet alle kosten betaalt, is niet duidelijk. Zij sprak zich in eerder interview erg lovend uit over het zomerkamp van haar familie. "Het is een plek waar kinderen alles kunnen doen wat ze willen. Het is echt fantastisch", aldus de actrice.

NieuwsFilm

meest populair