Celebrity

Foto's: Hoe Amber Heard en haar vriendin ontsnappen aan alle haat

Hop, hop, hop!

door FilmTotaal om 14:28 in Celebrity
Amber Heard krijgt momenteel een hele hoop haat over zich heen. Een petitie waarin Warner Bros. wordt opgeroepen om haar te ontslaan als Mera uit het DC Extended Universe bereikte deze week de grens van 1,5 miljoen handtekeningen. Hoe gaat Heard eigenlijk om met deze situatie?

Door lekker ontspannen een rondje paard te gaan rijden met haar vriendin Bianca Butti en andere vrienden. Dat blijkt uit nieuwe foto's die zijn verschenen. De actrice genoot duidelijk van het uitje en zat lachend op haar paard. Opvallend is dat Heard geen veiligheidscap droeg en ook haar mondkapje had thuisgelaten.

Petitie: Weg met Heard!
Heard wordt al weken onder vuur genomen door fans van haar ex-man Johnny Depp. Zij willen dat ook Heard wordt ontslagen door Warner Bros., nadat Depp kon vertrekken bij de Fantastic Beasts-franchise.

De fans menen dat het duidelijk is dat Heard evengoed geweld heeft gebruikt tegen Depp. Begin deze maand concludeerde de Britse rechter dat Depp zijn ex op meerdere momenten heeft mishandeld.

Een petitie die hiervoor in het leven is geroepen is inmiddels al ruim 1,5 miljoen keer ondertekend. Heard heeft al gezegd zich niks aan te trekken van die oproep. "Betaalde geruchten en campagnes op social media kunnen niemand boeien", zei ze onlangs in een interview over haar haters.

NieuwsFilm

meest populair