Fans opgelet: er komen meer 'Twilight'-films aan

Fans opgelet: er komen meer 'Twilight'-films aan

Stephenie Meyer belooft dat er meer Twilight aankomt.

Als je gehoopt had dat het voorbij zou zijn met de Twilight-saga, hebben we slecht nieuws voor je. Er komen nog meer boeken aan in de franchise. Dat zegt bedenkster en schrijfster Stephenie Meyer.

Afgelopen augustus verscheen Midnight Sun, een nieuw boek in de franchise dat Twilight opnieuw vertelt, maar dan vanuit het perspectief van Edward Cullen. En er lijken meer van dat soort boeken aan te komen. Het nieuwe boek verkocht meer dan een miljoen keer in de eerste releaseweek.

Meer op komst
"Er zijn nog twee boeken die ik denk te gaan schrijven in die wereld. Ik heb al een samenvatting af en een hoofdstuk waarvan ik denk dat het 't eerste wordt. Dus ik weet dat het er is. Maar ik ben er niet klaar voor op dit moment, ik wil eerst iets gloednieuws doen," aldus Meyer. "Ik vind schrijven zo leuk omdat je nieuwe werelden kan bouwen. Ik wil daar nu aan werken, een nieuwe wereld met nieuwe regels en een nieuwe mythologie. Dat is echt mijn ding."

Midnight Sun vertelde het verhaal van Edward en Bella vanuit het perspectief van Edward. Het boek zou eigenlijk twaalf jaar geleden uitgebracht worden, maar toentertijd lekte er een manuscript uit en werd het geschrapt.

NieuwsFilm

meest populair