Algemeen

'Avengers: Endgame'-acteur pakt grote rol in actiefilm 'Bullet Train' met Brad Pitt

Regisseur David Leitch heeft een bijzondere lijst met namen weten te verzamelen voor zijn actiethriller.

door Jeffrey Kouters om 15:32 in Algemeen
Hollywoodveteraan Hiroyuki Sanada (Avengers: Endgame, Westworld) heeft zich toegevoegd aan de inmiddels behoorlijk grote en zeer indrukwekkende cast van Bullet Train, een actiefilm die geregisseerd zal worden door David Leitch (Hobbs & Shaw). Dat meldt Deadline.

Sony heeft opnieuw een grote naam toegevoegd aan de cast van Bullet Train: Hiroyuki Sanada (60). Hij zal naast andere grote namen als Brad Pitt, Joe King, Aaron Tayler Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Masi Oka, Andrew Koji en Lady Gaga te zien zijn in een nog onbekende rol.

Over deze actiethriller
Bullet Train is gebaseerd op het Japanse boek Maria Beetle, geschreven door Kôtarô Isaka. Het verhaal draait om vijf huurmoordenaars die er in de hogesnelheidstrein van Tokio naar Morioka (dit spoornetwerk staat bekend als de 'bullet train') achterkomen dat hun missies met elkaar te maken hebben en daardoor in conflict met elkaar raken. Het script is geschreven door de nog onbekende Zak Olkewicz.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Erg benieuwd. Dit project wordt met elk artikel interessanter!

Master Of Films

Avatar

Hopelijk kunnen we Hiroyuki Sanada als Scorpion zien. Maar of we Mortal Kombat nog kunnen gaan zien in 2021 that's the question Smiley face

ThysRomani

Avatar

Helemaal met je eens, Master Of Films! Sterker nog, dankzij jou ben ik weer een feitje rijker, want ik wist helemaal niet dat ie Scorpion ging spelen. Ondanks mijn dagelijkse aanwezigheid op FilmTotaal.

Hiroyuki Sanada, ik heb het met die dude.

leidenaar

Avatar

Ken hem van Lost maar speelt hij ook in Endgame? Ben ik dan vergeten.
Waarom niet gewoon zijn naam gebruiken in de kop eigenlijk?

Tommert

Avatar

Zin in Bullet Train!! Geen flauw idee waar het over gaat (vast een kogel en een trein) maar heeft een erg goeie cast!!

Master Of Films

Avatar

Tommert "Geen flauw idee waar het over gaat (vast een kogel en een trein)"
Dat is niet de reden waarom de film Bullet Train heet. Smiley face Maaja als je niet leest wat er onder kopje Over deze actiethriller valt Smiley face

Rich Art

Avatar

Sorry hoor, maar Endgame-acteur? Zal hij blij mee zijn, met alle films die hij heeft gemaakt, dat FilmTotaal hem vooral benoemd als de acteur uit Endgame.

En ik weet dat jullie graag een recente film achter iemands naam plakken, snap ik, maar deze is wel heel dubieus. Helemaal omdat jullie de titel notabene in de titel gebruiken. :P

NieuwsFilm

meest populair