Celebrity

Waarom deze knappe actrice een zeer pikante NSFW-foto deelde in de sportschool

Brie confronteerde - min of meer per ongeluk - een bekende tv-persoonlijkheid met een heftige foto.

door FilmTotaal om 13:32 in Celebrity
Hollywoodsterren lopen elkaar geregeld tegen het lijf aan, bijvoorbeeld bij hun exclusieve sportscholen. Zo'n spontane ontmoeting kan echter ongemakkelijke taferelen opleveren, zo ondervond ook Alison Brie toen ze Ellen DeGeneres eens tegenkwam. De Glow-actrice haalde haar eerste ontmoeting met DeGeneres aan in diens talkshow.

Alison Brie heeft maandag in The Ellen DeGeneres Show, waar ze voor het eerst te gast was, teruggeblikt op haar eerste ontmoeting met de Amerikaanse beroemdheid. Dat deed ze nadat DeGeneres opmerkte dat de twee elkaar al eens eerder hebben gesproken in een sportschool.

"Ik ben zo blij dat je je herinnert dat we elkaar eerder hebben ontmoet, ook al was die ontmoeting zo ongemakkelijk voor mij", begint de Glow-actrice. "De omstandigheden waren nogal... Kijk, ik kwam gehaast de gym binnen en had die dag meerdere prankberichten ontvangen. En aangezien ik onze trainer Jason al heel wat jaren ken, deel ik ook van alles met hem".

Brie vervolgt: "Toen ik de zaal binnenkwam, riep ik tegen hem dat hij eens moest kijken wat ik nu weer voor berichten had ontvangen. En terwijl ik hem dat liet zien, kwam jij gewoon op je gemak langsgelopen en vroeg je wat er gaande was".

Het was de reactie van Brie, die naar eigen zeggen niet direct door had met wie ze te maken had, die zorgde voor een bijzondere eerste ontmoeting. "Ik draaide me om - en ik denk dat ik op dat moment nog geeneens besefte dat jij het was - en duwde m'n telefoon recht in je gezicht", zegt ze.

Wat was er dan op het scherm te zien? "Het was een foto... van het geslachtsdeel van een man", onthult Brie aan de kijkers.

DeGeneres leek het niet echt te kunnen waarderen dat Brie haar cognitieve kwaliteiten ter discussie stelde. Ze reageerde namelijk kort en ietwat verbitterd met de opmerking: "Ja, dat herinner ik me nog".NieuwsFilm

meest populair