Algemeen

Hailee Steinfeld is Kate Bishop in het Marvel Cinematic Universe

Hoewel Marvel haar casting nog niet officieel heeft bevestigd, is het inmiddels ondenkbaar dat Steinfeld het niet is geworden.

door Jeffrey Kouters om 17:04 in Algemeen
Kruipt Hailee Steinfeld (Bumblebee, Pitch Perfect) dan toch in de huid van Marvel-heldin Kate Bishop? De bewijzen voor haar casting stapelden zich de afgelopen weken al op en nu lijkt de actrice haar komst naar het Marvel Cinematic Universe zelf te hebben bevestigd op Instagram.Hailee Steinfeld heeft haar fans op Instagram laten weten dat ze over elf dagen jarig is. Dat deed ze met een opvallend plaatje van een boogschutter. En hoewel haar sterrenbeeld een boogschutter is, maken de timing en de context dat haar bericht gezien kan worden als bevestiging van haar casting als heldin Kate Bishop.

Marvel bood Steinfeld in september vorig jaar al de rol van Kate Bishop aan. In de comics verricht zij heldendaden onder de naam van Hawkeye. Ze zal dan ook haar debuut maken in de gelijknamige Disney Plus-serie.

Haar contractuele verplichtingen voor de serie Dickinson van Apple TV+ leken haar Marvel-avontuur echter in de weg te zitten. En hoewel haar aandeel nog steeds niet officieel bevestigd is, durven we gezien alle bewijzen met zekerheid te zeggen: Hailee Steinfeld is Kate Bishop in het Marvel Cinematic Universe.

Overduidelijk bewijs
Waarom? Steinfeld plaatst deze foto op het moment dat de opnames van de serie niet zijn begonnen. Daarnaast is bekend dat haar familie momenteel in Atlanta verblijft, waar de opnames plaatsvinden.

Verder is de reactie van het regieteam Bert Bertie, dat de serie maakt, alleszeggend. Zij plaatsten namelijk drie paarse hartjes onder Steinfelds bericht. En laat paars nou nét de dominante kostuumkleur van Hawkeye en Bishop in de comics zijn...

In november viel overigens al op dat de regisseuses evenals Hawkeye-vertolker Jeremy Renner Steinfeld ineens begonnen te volgen op Instagram.Kate Bishop zal dus haar debuut maken in Hawkeye, een serie die exclusief voor Disney+ ontwikkeld wordt. De kans is groot dat de heldin later ook in de films op zal duiken.


Het is nu dus wachten op een officiële aankondiging door Marvel. Misschien doet de studio dat op de CCXP, een grootschalige comic con-event in Brazilië dat vanaf donderdag plaatsvindt? Het zou een goed moment zijn...

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Mooie dag om jarig te zijn Smiley face

NieuwsFilm

meest populair