Celebrity

Video: Millie Bobby Brown (Stranger Things) moet keihard huilen door lastige 'fans'

De actrice wordt vaker lastig gevallen.

door FilmTotaal om 16:35 in Celebrity
Millie Bobby Brown werd dankzij de populaire serie Stranger Things wereldberoemd. De jonge actrice heeft nu dan ook de rollen voor het oprapen, maar de kwaliteit van haar privéleven is er wel op achteruit gegaan. Dat laat de 16-jarige Brown in een recente video weten.

De actrice, die recentelijk nog te zien was in de Netflix-film Enola Holmes, ging laatst met haar moeder op stap toen ze herkend werd door een fan. Deze vrouw vroeg of ze een filmpje mocht nemen van Brown, die dit vriendelijk weigerde. Ondanks het feit dat Brown nee zei, begon de vrouw haar toch te filmen. In het onderstaande filmpje breekt de jonge actrice dan ook in tranen uit en vraagt om gerespecteerd te worden.Alweer
Het is helaas niet de eerste keer dat Brown zoiets overkomt. Zo kreeg de actrice al eerder kritiek over zich heen vanwege haar goede vriendschap met Drake, werd ze gepest om haar korte haren als Eleven van Stranger Things en ging er zelf op een moment de hashtag #TakeDownMillieBobbyBrown rond, waar vervelende en gemene anti-homoseksuele slogans werden verspreid om haar over te laten komen als een homofoob. Als gevolg hiervan verwijderde de actrice haar Twitter-account. Enkele dagen geleden verliet Brown ook TikTok.

NieuwsFilm

meest populair