Het publiek was helemaal klaar met 'Terminator: Dark Fate'

Het publiek was helemaal klaar met 'Terminator: Dark Fate'

Mackenzie Davis denkt dat het floppen daar aan lag.

Alles wees erop dat het zomaar eens heel goed zou kunnen eindigen met Terminator: Dark Fate. Niets was minder waar: de film bracht niet genoeg op en lijkt voorlopig het einde van de franchise ingeluid te hebben.

Actrice Mackenzie Davis, die nieuw was voor de franchise, denkt dat het publiek er gewoon klaar mee was. Voor haar was het dus ook niet echt een verrassing dat de film geen enorme hit was.

Waar lag het aan
"Ik vond de ervaring van het maken van de film geweldig. Het was zwaar, zoals ik altijd gezegd heb, maar de mensen waren fantastisch," aldus Davis tijdens een gesprek met de Happy Sad Confused-podcast.

"Wat de box office betreft, het was Terminator 6, en ik denk dat niemand de laatste drie heeft gezien. Ik snap het, het is okay. Ik denk niet dat we iets slechts afgeleverd hebben, maar dat het publiek er gewoon niet meer zo'n zin in had."

Daar ligt het volgens haar dan ook aan. De ontvangst van de film was dan ook goed, maar helaas kwam het publiek niet meer in grote getale opdagen in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair