Bekijk nu gratis de keiharde actiefilm 'Dredd' (2012) op KIJK

Bekijk nu gratis de keiharde actiefilm 'Dredd' (2012) op KIJK

Nu gratis op KIJK.nl de keiharde actiefilm 'Dredd' (2012).

Misschien wist je het misschien wist je het niet. Films die op SBS6, Veronica of Net5 te zien zijn geweest staan vervolgens 7 dagen lang gratis op KIJK. Geen registratie nodig alleen reclames om jezelf doorheen te worstelen. En nee, dit artikel is géén advertorial (al zouden we John de Mol best om wat geld mogen vragen), we vinden het gewoon prima gratis content.

Dus de komende 5 dagen heb je nog de kans om naar Dredd te gaan kijken. Dredd is echt een prima keiharde Sci-fi actiefilm. Een donkere en grauwere opvolger op die eerste Judge Dredd-film met Sylvester Stallone (ook een prima film trouwens).

Het verhaal
Dredd speelt zich af op de straten van Mega City One, een eenzame oase van quasi-beschaving op de vervloekte Aarde. De meest gevreesde straatrechter Judge Dredd (Karl Urban) neemt het samen met de paranormale aspirant-rechter Cassandra Anderson (Olivia Thirlby) op tegen de slechterik Ma-Ma (Lena Headey). Zij is de baas van een drugsbende die handelt in een nieuwe drug die de realiteitszin aantast en zich schuilhoudt in Peach Trees, een enorm flatgebouw.

FilmTotaal recensie: ★★★★
"Een goede rol van Karl Urban en keiharde actie maken van Dredd een geslaagde nieuwe verfilming van de strip."

Dredd (2012) heeft op FilmTotaal een gewogen rating van 6,6. Dat is ronduit goed te noemen voor een actiefilm. Als je de app van KIJK download schijn je de film ook af te kunnen spelen via je chromecast. Speelduur: 95 minuten.

Bekijk Dredd gratis tot en met 5 december 2020 op KIJK.



NieuwsFilm

meest populair