Algemeen

Jammer? Dwayne Johnson en Tyrese Gibson begraven strijdbijl

Het kinderachtige moddergooien lijkt verleden tijd...

door Arjen Rooseboom om 10:42 in Algemeen
Genoot jij ook zo van de kinderachtige Fast & Furious-ruzie tussen Dwayne Johnson en Tyrese Gibson? Jammer dan, want het eerste Kerstwonder is een feit, de twee hebben hun geschil bijgelegd.

Gibson onthulde dit recentelijk in een interview met Josh Horowitz van COMEDY CENTRAL: "The Rock en ik zijn trouwens weer oké, we hebben drie weken geleden 4 uur aan één stuk door gepraat". Bekijk hieronder het hele gesprek met de onthulling vanaf minuut 5:27.


Fast & Furious 10 + 11
Voor de fans is dit natuurlijk goed nieuws. Want laten we eerlijk zijn, Hobbs & Shaw was geinig, Johnson en Jason Statham zijn goed in de titelrollen, maar als onderdeel van een groter geheel in de officiële reeks wordt het net iets specialer en ze horen er natuurlijk wel gewoon bij. Die kans lijkt in ieder geval weer gegroeid met deze verzoening.

Tevens vroeg Horowitz tot slot naar het spraakmakende 'ruimte'-gerucht. Daarover zweeg Gibson, ondanks dat co-sterren Michelle Rodriguez en zelfs Ludacris dit een paar maanden geleden nog leken te bevestigen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

2020 was al een kudjaar. En nu beweert datTyrese weer vriendjes is geworden met Candy Ass. Smiley face
What next! Amber Heard en Johnny Depp worden knuffelend gespot op de set van Aquaman Smiley face

Indy5

Avatar

Kerstwonder ?? In deze sprookjes geloof ik allang niet meer.

centr1no

Avatar

Filmtotaal "Want laten we eerlijk zijn, Hobbs & Shaw was geinig, Johnson en Jason Statham zijn goed in de titelrollen, "
Euh nee. Totaal zinloze stunts, slechte, voorspelbare en clichématige grappen, Statham speelde een totaal ander personage en het hele gedoe voegt helemaal niets toe aan de franchise behalve dollars op de bankrekening.
En als dit 'geschil' iets bewezen heeft is het dat deze acteurs, die altijd zo te koop lopen met hun Fast & Furious familie op de eerste plaats gewoon aan geld denken net als al dat andere schijtvolk in Hollywood (een enkeling uitgezonderd).

Millys

Avatar

Mmhhh.
Yeah...Right..????
Boots to Asses feud is over...????

NieuwsFilm

meest populair