Jammer? Dwayne Johnson en Tyrese Gibson begraven strijdbijl

Jammer? Dwayne Johnson en Tyrese Gibson begraven strijdbijl

Het kinderachtige moddergooien lijkt verleden tijd...

Genoot jij ook zo van de kinderachtige Fast & Furious-ruzie tussen Dwayne Johnson en Tyrese Gibson? Jammer dan, want het eerste Kerstwonder is een feit, de twee hebben hun geschil bijgelegd.

Gibson onthulde dit recentelijk in een interview met Josh Horowitz van COMEDY CENTRAL: "The Rock en ik zijn trouwens weer oké, we hebben drie weken geleden 4 uur aan één stuk door gepraat". Bekijk hieronder het hele gesprek met de onthulling vanaf minuut 5:27.


Fast & Furious 10 + 11
Voor de fans is dit natuurlijk goed nieuws. Want laten we eerlijk zijn, Hobbs & Shaw was geinig, Johnson en Jason Statham zijn goed in de titelrollen, maar als onderdeel van een groter geheel in de officiële reeks wordt het net iets specialer en ze horen er natuurlijk wel gewoon bij. Die kans lijkt in ieder geval weer gegroeid met deze verzoening.

Tevens vroeg Horowitz tot slot naar het spraakmakende 'ruimte'-gerucht. Daarover zweeg Gibson, ondanks dat co-sterren Michelle Rodriguez en zelfs Ludacris dit een paar maanden geleden nog leken te bevestigen.

NieuwsFilm

meest populair