Intense en duistere trailer 'Sons of Philadelphia' met Matthias Schoenaerts

Intense en duistere trailer 'Sons of Philadelphia' met Matthias Schoenaerts

Ook rollen voor Joel Kinnaman, Maika Monroe en Ryan Philippe.

Sons of Philadelphia is een drama over familie, vriendschap en verraad in de gewelddadige wereld van de maffia van Philadelphia. De uitstekende cast bestaat uit o.a. Matthias Schoenaerts, Joel Kinnaman, Maika Monroe en Ryan Philippe. Bekijk hieronder de intense en duistere trailer!


Het verhaal richt zich op twee broers, waarvan één geadopteerd, die na dertig jaar zijn uitgegroeid tot twee zeer verschillende criminelen. De een is onwijs gewelddadig en uitbundig, terwijl de ander meer het zwijgzame type is. Wanneer eerstgenoemde door de Italiaanse maffia als beschamend wordt beschouwd, komt het moeilijke verleden van de familie weer bovendrijven.

Meerdere titels
De film heeft schijnbaar nog een paar titels, namelijk Brothers by Blood en The Sound of Philadelphia, dus mocht de film in Nederland uitkomen dan is het nog niet helemaal duidelijk hoe deze hier zal heten.

Sons of Philadelphia is afkomstig van de Franse regisseur Jérémie Guez. De film, waarin ook Paul Schneider een rol speelt, draait vanaf 22 januari 2021 in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair