Celebrity

Zit de getrouwde Ryan Reynolds nou op een dating app?

Een duivelachtige Ryan Reynolds datet er vrolijk op los in (en met) het jaar 2020.

door FilmTotaal om 13:22 in Celebrity
Ryan Reynolds trouwde in 2012 met Blake Lively en de twee lijken een perfect paar te vormen. Reynolds zelf is echt niet kippig en ziet om zich heen dat veel mensen moeite hebben met single zijn en dat dat in het uiterst treurige 2020 het helemaal ondragelijk maakt. De oplossing: een nieuwe dating app promoten!

Match made in heaven
In een reclamefilmpje, gemaakt door het productiebedrijf van Reynolds zelf "Maximum Effort", speelt de Amerikaanse acteur de deuvel die matcht op een dating app, genaamd Match, en op een eerste date gaat met een mooie dame, genaamd (je raadt het al) '2020'. Kijk hieronder de reclame!2020 en de duivel: blijkbaar is het dé perfecte match. De twee genieten van hun tijd samen in lege bioscopen, lege sportscholen, tijdens het stelen van wc-papier en gedurende de algehele destructie van de aarde.

Nieuwe muziek van Taylor Swift
Opvallend is overigens dat op de achtergrond (toepasselijk) Love Story van Taylor Swift te horen is. Ze heeft dit liedje opnieuw opgenomen en haar goede vriend Reynolds mocht een klein stukje hiervan gebruiken. Op Twitter geeft ze wel aan nog niet klaar te zijn met de heropnames en dat men pas over een tijdje de volledige versie kan horen.

Als de duivel ware liefde kan vinden in 2020, dan moet iedereen het kunnen toch?

NieuwsFilm

meest populair