Algemeen

Marvel in de problemen? Grote namen blijven belangrijke rol superheldin afwijzen

De studio is met enige spoed op zoek naar een actrice voor de rol van Clea.

door Jeffrey Kouters om 11:54 in Algemeen
Marvel lijkt moeite te hebben met het vinden van een actrice voor een belangrijke heldenrol. Diverse grote namen hebben volgens insiders een aanbod van de studio afgewezen. Over welke superheldin gaat het precies, en welke sterren heeft Marvel allemaal al benaderd?


Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat Marvel Lady Gaga had benaderd voor een rol in het Marvel Cinematic Universe. Nu weten we dat het om de rol van tovenares Clea, in de comics een leerlinge en liefje van Doctor Strange, gaat. Dat meldt Grace Randolph van Beyond The Trailer.

Het is de bedoeling dat Clea haar debuut maakt in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarvan de opnames onlangs zijn begonnen. Gaga zal echter niet in de huid kruipen van dit personage, zo heeft Randolph te horen gekregen van haar bron. De zangeres heeft een aanbod van de studio afgewezen.

Eerdere geruchten
Gaga is niet de eerste grote naam die wordt gelinkt aan de rol van Clea. Eerder meldden meerdere primeurtjesjagers al dat Charlize Theron ook al was benaderd, maar dat ook zij nee heeft gezegd.

Een andere naam die Randolph eerder had opgevangen is die van Emily Blunt, maar aangezien de studio ook een aanbod heeft gedaan aan Gaga, acht ze de kans dat zij het wordt klein.

Marvel is dus duidelijk op zoek naar een grote naam voor de rol van Clea. Het is niet duidelijk waarom de bovengenoemde actrices het aanbod hebben afgewezen. Wie zou jij graag als Clea willen zien?

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hyenas

Avatar

Tom Hardy. Alleen vraag ik mij dan wel af wat Mark Hamill daarvan zou vinden.

GreenHornet

Avatar

pak dan een onbekende naam

Master Of Films

Avatar

Wie zou jij graag als Clea willen zien?

Amber Heard natuurlijk. Want ik wil niet dat Johnny Depp weer een raar typetje gaat spelen.

Ang3l

Avatar

Natalie Dormer?

Trend34

Avatar

Naomi scott, emillia clarke of Amber Heart alle drie goeie opties

GTAKevin023

Avatar

Margot Robbie lijkt mij echt een perfecte actrice voor de rol. Alleen jammer dat ze ook nog Harley Quinn is. Dat maakt het wel lastig om dan ook deze rol te moeten spelen denk ik.

SammieAlyssa

Avatar

1. Ridley voelkel
2. Emily blunt
3. Kathryn winnick

NieuwsFilm

meest populair