Algemeen

Gal Gadot gaat een vrouwelijke James Bond spelen

De Wonder Woman-actrice heeft het maar druk.

door Bram de Groot om 12:26 in Algemeen
Wonder Woman-actrice Gal Gadot mag zich ondertussen wel de populairste actrice in Hollywood noemen. Naast de rol als de heldin is ze in steeds grotere films te zien. Nu heeft ze getekend voor een rol in een spionagethriller waarin ze een soort James Bond gaat spelen.

Via Deadline wordt duidelijk dat Gadot te zien zal zijn in Heart of Stone van Skydance Media. Het wordt een originele spionagethriller die een vrouwelijke draait geeft aan het populaire genre.

James Bond en Mission: Impossible
Deadline meldt dat de film het niveau van de James Bond en Mission: Impossible-films krijgt en het is nog onduidelijk of de film bestemd is voor streaming of het witte doek.

Het script van Heart of Stone wordt geschreven door Allison Schroeder (Hidden Figures) en volgens Deadline zou Skydance in gesprek zijn met Tom Harper (The Aeronauts, Wild Rose) voor de regisseursstoel.

Rijke toekomst voor Gadot
Volgens de website zou Gadot een bedrag met acht cijfers ontvangen voor haar aandeel. Overigens zien we de actrice komende jaren in meer grote titels, zoals Death on the Nile, Zack Snyder's Justice League, Red Notice en een Cleopatra-biopic.

Ook speelt ze in het oorlogsdrama Irena Sendler over dit personage. Haar eerstvolgende film is uiteraard Wonder Woman 1984 die in Nederland op 16 december in première moet gaan.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dan heeft ze ook genoeg tijd om aan acteer lessen te doen.

Ang3l

Avatar

Idd. Wilde ook al zeggen: Leuk plaatje, stoer plaatje zelfs, maar niet onder de indruk van het acteerwerk.

Gigan72

Avatar

Mooie vrouw maar haar acteer werk is om te huilen.

Bigds9fan

Avatar

Kijk, ZO doe je een vrouwelijke 007. Veel beter als die Lynch.

Tarman

Avatar

'Wonder Woman-actrice Gal Gadot mag zich ondertussen wel de populairste actrice in Hollywood noemen.' Oh ja? Waar baseer je dat op?

Sunspot

Avatar

Populairste lol, vind juist van niet.

Is meer eyecandy en goed als WW.

Fan-fan

Avatar

Klinkt zeer origineel.

Trend34

Avatar

Ooh ik dacht even een lesbische James bond damn , blijkbaar een eigen losstaande film/reeks wat niks met James bond te maken heeft

Trend34

Avatar

Eerlijk gezegd @gigan72, ik heb mooiere vrouwen gezien. Smaken verschillen????

Beyonder

Avatar

Prima. Kan niet wachten.

Drogodracarys

Avatar

Prachtige actrice ( heel natuurlijk maar geeft mannen een pak voor de broek met haar gevechts skills) samen met Scarlett Johansson ,Eva Green en miss the Queen's gambit mijn favo actrices.

NieuwsFilm

meest populair