Gal Gadot gaat een vrouwelijke James Bond spelen

Gal Gadot gaat een vrouwelijke James Bond spelen

De Wonder Woman-actrice heeft het maar druk.

Wonder Woman-actrice Gal Gadot mag zich ondertussen wel de populairste actrice in Hollywood noemen. Naast de rol als de heldin is ze in steeds grotere films te zien. Nu heeft ze getekend voor een rol in een spionagethriller waarin ze een soort James Bond gaat spelen.

Via Deadline wordt duidelijk dat Gadot te zien zal zijn in Heart of Stone van Skydance Media. Het wordt een originele spionagethriller die een vrouwelijke draait geeft aan het populaire genre.

James Bond en Mission: Impossible
Deadline meldt dat de film het niveau van de James Bond en Mission: Impossible-films krijgt en het is nog onduidelijk of de film bestemd is voor streaming of het witte doek.

Het script van Heart of Stone wordt geschreven door Allison Schroeder (Hidden Figures) en volgens Deadline zou Skydance in gesprek zijn met Tom Harper (The Aeronauts, Wild Rose) voor de regisseursstoel.

Rijke toekomst voor Gadot
Volgens de website zou Gadot een bedrag met acht cijfers ontvangen voor haar aandeel. Overigens zien we de actrice komende jaren in meer grote titels, zoals Death on the Nile, Zack Snyder's Justice League, Red Notice en een Cleopatra-biopic.

Ook speelt ze in het oorlogsdrama Irena Sendler over dit personage. Haar eerstvolgende film is uiteraard Wonder Woman 1984 die in Nederland op 16 december in première moet gaan.

NieuwsFilm

meest populair