'Scream 5' wordt weer een ouderwets  bloedbad

'Scream 5' wordt weer een ouderwets bloedbad

Het bloed gaat rijkelijk vloeien in de horror-sequel.

Het zal nog even duren voordat we een trailer krijgen van Scream 5, de horror-sequel die in januari 2022 wordt verwacht, dus voorlopig moeten we het even doen met setfoto's. Een nieuwe foto gemaakt op de set in Wilmington, North Carolina laat zien dat er weer genoeg bloed zal vloeien in het vervolg op de vorige vier films van wijlen Wes Craven. Je kunt de foto hieronder bekijken.

Dylan Minnette, Mason Gooding, Kyle Gallner, Jasmin Savoy Brown en Mikey Madison vormen het verse bloed in de film. Ze worden vergezeld door oudgedienden Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette, maar ook andere nieuwe castleden als Jack Quaid, Melissa Barrera, Jenna Ortega. Marley Shelton keer terug als Scream 4-personage Deputy Judy Hicks.

Ook vers bloed achter de camera
Niet alleen bevat Scream 5 de nodige nieuwe castleden, maar door het overlijden van Wes Craven ook nieuwe regisseurs. Het betreft filmmakers Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett, die als duo ook wel bekend staan als Radio Silence. Het script werd geschreven door James Vanderbilt.



NieuwsFilm

meest populair