Algemeen

'Jurassic World: Dominion' aangepast door de coronacrisis

Het coronavirus verandert de boel weer flink.

door Jim Pedd om 21:26 in Algemeen
Jurassic World: Dominion is heel specifiek aan de coronacrisis aangepast. Dat zegt acteur Jeff Goldblum, die terugkeert voor de dinofilm.

De nieuwe film verkent, zo vertelt Goldblum aan Entertainment Weekly, de plek van de mensheid in de natuur. Dat thema is natuurlijk enorm belangrijk en tegenwoordig ook heel erg actueel. Vooral nu de coronacrisis wereldwijd woedt.

Jurassic World
"Er zijn dingen waar mijn personage het over heeft, waar hij het eigenlijk altijd wel over heeft gehad, rond de kwetsbaarheid van onze soort en de samenwerking die nodig is en de fundering en wetenschap die wij nodig hebben," begon Goldblum.

"Het gaat om het ethisch gebruiken van de wetenschap, die ons moet verenigen als een familie. Om ons potentieel te realiseren en deze glorieuze planeet, al die dingen. Dus al die dingen zijn belangrijker dan ooit, zoals je je waarschijnlijk wel voor kan stellen."

Volgens Goldblum "zitten er een aantal gevoelige punten in het plot die we aangepast hebben." Dat was dan onder meer omdat die punten gevoelig zouden kunnen liggen in deze moeilijke tijden.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Indy5

Avatar

Hoop dus op meer screen time deze keer voor Jeff Goldblum.

Filmconnoisseur

Avatar

Fijn dat ze een afbeelding hebben gebruikt uit de enige fatsoenlijke Jurassic Park film

NieuwsFilm

meest populair