Celebrity

Kate Beckinsale twerkt en danst er vrolijk op los in haar quarantaine

Of het nu als een beer, als Freddie Mercury of als een aardbei is: Kate steelt altijd de show.

door FilmTotaal om 15:12 in Celebrity
Het is alweer even geleden dat we Kate Beckinsale in een nieuwe film hebben gezien. Haar laatste blockbuster was Underworld: Blood Wars uit 2016. Als je haar Instagram bekijkt, begrijp je echter snel dat Kate op dit moment met belangrijkere zaken bezig is.

Twerken als aardbei
Als Kate niet haar katten in verschillende outfits aan het hijsen is, is ze meestal bezig haar danstalenten te verbeteren. Dit doet ze op de meest creatieve manieren. Deze week besloot ze bijvoorbeeld om in een aardbeipak haar moves te laten zien.


Haar danspartner, de druif, is overigens Lily Sheen: de dochter van Kate Beckinsale (en Michael Sheen). Toch een mooi moeder-dochter momentje. De jaren 80 blijken voor Kate een bron van inspiratie. Africa van Toto werd in 1981 uitgebracht en ook met I Want to Break Free van Queen uit 1984 weet ze wel raad. Ze heeft zelfs de iconische outfit van Freddy Mercury gevonden.


Ballet in berenpak
Als je nu denkt dat de Britse actrice zich alleen met classic rock bezighoudt, heb je het toch echt niet bij het juiste eind. In een haast klassieke voorstelling weet ze zelfs genoeg emotie over te brengen in een berenpak (ja, een berenpak).


Wie weet in welke outfit Kate Beckinsale binnenkort haar volgende dansje gaat doen. Na een aardbei, Freddy Mercury en een beer is het enigszins lastig voorspellen!

NieuwsFilm

meest populair